Arka sokaklar zaten hep yeniliyor kadrosunuBu diziye napıyorlar anlamadım.Bu sıra dizilerin kadrosunu yenilemek moda oldu galiba, bak bu tutunur
Sevket Çoruh diye okudum benBir ara 1000 bölüm sürebilir falan demişlerdi oyunculardan biri
Onu da izleyici düşünsün artık en sonunda çılgını çıkarırlarMurat ve Zeynep'den sonra kaç kere başrol değiştirdiler.Hiç biride Zeynep ve Murat'ın yeriş tutmadı.Ayni Ylan Rüzgarı gibi olur.Oyuncular ölür başkaları gelir.
Herşey gerçek hayatta olduğu gibi şehit polis ,tayin çıktı geldi.Yabancı izleyiciler nasıl günlük dizileri takip ederler anlamadım.Türk izleyicileri ve yabancı ülkedeki izleyiciler çook farklı .Dizilerin oyuncuların değişmesi koınuların saçmalığı yabancı ülke sıkmıyor demekı.Biz konuların saçmalığı oyuncuların değişmesine yadırgarıuzOnu da izleyici düşünsün artık en sonunda çılgını çıkarırlar
Onlardan biri de benim 2-3 yıllık dizi olsa gitmesine kızardım oyuncunun ama yıllar olmuş yaBiz konuların saçmalığı oyuncuların değişmesine yadırgarıuz
Hangi dizin ?Onlardan biri de benim 2-3 yıllık dizi olsa gitmesine kızardım oyuncunun ama yıllar olmuş ya
Bazen de böyle uzun dizilerde adamlar ne yazdıklarını unutuyor ya eski dizileri izlerken cok denk geldim böylesine😉
Biz de sen bıktık 😡 😡Bu sezon epey ayrılık oldu dizide, anlaşılan oyuncular da bıkmaya başladı artık.
Bıktıklarını sanmıyorum, bıksalardı daha önce de bırakırlardı.Bu sezon epey ayrılık oldu dizide, anlaşılan oyuncular da bıkmaya başladı artık.
Metin normalde geçtiğimiz sezon gelecekti ancak almadılar herhalde bu sezona ertelemişlerZeliha ve Tekin, Metin'in yanına gitmemişler miydi @pompy? Metin dönüyor, ne olacak?
Evet, öyle haberler çıkmıştı ama dediğim gibi Tekin ve Zeliha onun yanına gitmişken şimdi dönmesi saçma.Metin normalde geçtiğimiz sezon gelecekti ancak almadılar herhalde bu sezona ertelemişler
Aşıyla ilgili her halde Aşı olmayanlar çıkıyor diziden @Emre OzansoyZeliha ve Tekin, Metin'in yanına gitmemişler miydi @pompy? Metin dönüyor, ne olacak?
Aşıyla ilgili her halde Aşı olmayanlar çıkıyor diziden @Emre OzansoyZeliha ve Tekin, Metin'in yanına gitmemişler miydi @pompy? Metin dönüyor, ne olacak?
Böyle sorunca aklıma gelmedi ama cok var yaHangi dizin ?
Normal ben de bıktımBu sezon epey ayrılık oldu dizide, anlaşılan oyuncular da bıkmaya başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?