Arka Sokaklar'da Şok Ölüm!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümüne,dizinin ana karakterlerinden birinin ölümü damga vuracak.Rıza Baba'nın kızı,Ali'nin eşi Pınar arabasıyla uçurumdan atılarak öldürülecek.

tvq7q.bmp

Sevdiğim karakterlerden biriydi. Bu arada senaryoyu pompy mi yazıyor ne? :D

Ölsün,hatta hepsi ölsünde artık kaldırılsın yayından :/

@xemrexxx özetten anladığım kadarıyla ölüm finalde olacak,ondan önce farklı hikayeler var gibi,bu sefer uzatılmamış olabilir.

Biliyorum öğlen 12'de gördüm :( Ama reytingler yükselir ama gidişi çok etkilemez.

Geçen hafta ki bölüm çok güzeldi yine izleyebilirim ancak Adını Kalbime Yazdım sararsa izlemem Arka Sokaklar'ı.

geçen bölüm reytingi artmıştı bu hafta daha da artar :)

Düşen reytinglerden sonra dizinin ismi değişmiş Her nefis ölümü tadacaktir pampalar olmuş)))

Ohaa. 😱 Rıza babadan iyice korkun artık Rıza Baba'dan düşmanlar. :A O değil de mantıklı hamle aslında. Saati erkene alındı düşebilirdi. Bu bölüm aksine yükselebilir. Hatta eski saatinde olsa 8 falan alabilirdi.

şefkat tepeyle yarışamayınca (kanal avantajına rağmen(ikisi yer değiştirse şefkat tepe 10 arka 2 alırdı) ) sürekli haberleri haberleri çıkmaya başladı ya arkadaş her kanal düştü atv star show ama hiçbiri bu kadar düşmedi ya kanal d ciddi olarak çuvallıyo

ne alakası var lo dizi gelmiş 8.sezona zaten ilk ölenler de değil bnlar :F kaçak ta ölen ölene biü de aynı şekil my de zehir şişeşi ne canalr alıyor kvp yi saymıyoum bile çlüm konusunda karadayı da çitlembik öldü diye ne kaz üzülmüştü @Yakamoz-Asi ölüm bu hayatın gerçeği kısacası :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy