BaTuhankaralar ve sokak sanatı riZa baba ve ekibine ne zorluklar yasaticak
ARka sokaklar bugun saat 17 de bodrum tv de
ARka sokaklar bugun saat 17 de bodrum tv de
Sende itiraf yapmışsın sokak sanati senle ilgili itirafmı yapmış 😱Forum itiraflarına bakmadınmı benimle ilgili itiraf vereni yakaladım batuhankaralar ve aynı fikirde olan sokak sanatı çifte gönderme yapıcam @ABAY_06
favori üyeler senaryo yazsın demiştin demi batuhankaralarin yaptıgı itiraFaOffff çok heyecanlı.
favori üyeler senaryo yazsın demiştin demi batuhankaralarin yaptıgı itiraFa
Reyizi fena kızdırmışsın @sokak sanati çekiceğin var
Fena yakalamış reyiz seni kaçamazsın bir yereAynen çok meşgul ediyorsun konuyu bence bölüm saçmalama noktasına gidiyor ve diğer arkadaşların senaryoları göz ardı ediliyor o nedenle dedim biraz azal diyorum sadece.
Ağzım lal olacak iyice.
Fena yakalamış reyiz seni kaçamazsın bir yere
Dinlenip dinleip saldırır o şimdi meguldr yandın sen etiketler her konuya seni bırakmazOhh ara vermiş kurtuldum.
Dinlenip dinleip saldırır o şimdi meguldr yandın sen etiketler her konuya seni bırakmaz
Ben bişey yapmadım reyize hiç kızdırmadım senin gibiÇok tecrübelisin sen ne yapmıştın adama.
Ben bişey yapmadım reyize hiç kızdırmadım senin gibi
Duydunmu @sokak sanati Reyiz buan fena göndermeler yap kendine gelemesin 1 aybenim bilgisayar bozuk @ABAY_06 ALINTILIYAMIYOR etiketliyemiyor boşluk bırakılan isimleri ve ABAY BENim kanal ortağım
Yorum yapıyorum ben senin gibi değilimNiye her konuyu süslüyorsun.