Arka Sokaklar'a 5 Oyuncu Katıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Arka Sokaklar'a 5 Oyuncu Katıldı!

564dcbf661361f431c08384d.png

Kanal D'nin sevilen ve 10. sezonuyla ekranlara gelen ''Arka Sokaklar'' adlı dizisine 5 yeni oyuncu dahil oldu!

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Ozan Çobanoğlu’nun yer aldığı diziye 5 oyuncu katıldı. Dizinin kadrosuna daha önce İntikam, Çalıkuşu ve Ulan İstanbul dizilerinde rol alan ''Alptekin Serdengeçti'', daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp, Kehribar dizilerinde rol alan ''Ferit Kaya'', daha önce Sonbahar dizisinde rol alan ''Burcu Kazbek'', daha önce Yedi Güzel Adam dizisinde rol alan ''Fatih Murat Teke'' ve daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı ve Suskunlar dizilerinde rol alan ''Atsız Karaduman'' dahil oldu.

''Arka Sokaklar'' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'da Kanal D'de!

Orijinal formatta oku

Arka Sokak lar Show una devam ediyor Hüsnü başkan uyandı ama olsun reytinglere damga vurular sezon sonuna kadar.))

Son düzenleme:
Tanınmadık isimler diye düşünmüştüm konuyu açarken, baya da tanıdık isimler varmış kadroda. Ferit Kaya özellikle yakışır diziye. :)

Alptekin Serdengeçtiye İlişki Durumu Karışık'ı yarıda bırakıp gittiği için kızmıştım buraya gelmiş demek. :F

5 oyuncudan 3'üni tanıyorum ! Hayırlı olsun bizlere ve onlara :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy