Bu çocuk dizinin sonu olacak görürsünüz
Bu çocuk dizinin sonu olacak görürsünüz
Tilki Kız kadar gıcık kapıyorum buna daBu çocuk dizinin sonu olacak görürsünüz
Bende bende,öbgzk de çok sevimliydi ama artık öyle değilTilki Kız kadar gıcık kapıyorum buna da
Ne yapalım çocuk Kanal D'den ayrılamıyor, aşık olmak bunu gerektirir.
Küçük Ağada çok gıcıktı çocuk bile olsa gıcık tavırları hosuma gitmiyor , büyüyünce başımıza bela olurBende bende,öbgzk de çok sevimliydi ama artık öyle değil
Yeni dizi tutturamayacağınıda biliyor Rıza babaya tutunmuşNe yapalım çocuk Kanal D'den ayrılamıyor, aşık olmak bunu gerektirir.
O dizi sayesinde şımardı işte tepemize çıkardı senaristlerKüçük Ağada çok gıcıktı çocuk bile olsa gıcık tavırları hosuma gitmiyor , büyüyünce başımıza bela olur
Küçük Ağa'yı tutturdu, 12-13 reytingler gelmişti hep.Yeni dizi tutturamayacağınıda biliyor Rıza babaya tutunmuş
O dizi sayesinde şımardı işte tepemize çıkardı senaristler
Şu nedir ayollKüçük Ağa'yı tutturdu, 12-13 reytingler gelmişti hep.
Şımarmazsa yeni Kıvanc olur diğeride yeni zibidi olurBu da şımarmaz inş.
Ataberk gelecek vaad ediyor diğerne göreŞımarmazsa yeni Kıvanc olur diğeride yeni zibidi olur
Karadayıda izlemiştim Poyrazı izlemedim ama iyi işler yapıyorAtaberk gelecek vaad ediyor diğerne göre
Ne oldu ki?yani dünkü olaydan sonra pek sevincim kalmadı
İyi projelerde yer aldı bugüne kadar devamı da gelirse daha çok parlarKaradayıda izlemiştim Poyrazı izlemedim ama iyi işler yapıyor
Sünnet töreni, ne var bunda?Şu nedir ayoll
Aaa böylesini hiç görmedim vllaSünnet töreni, ne var bunda?Küçük çocuklara hep yapılan şey değil midir, hiç mi çevrende görmedin?
Ne oldu ki?
Mehmet Ali Erbilde Erler Filmden çıktıKüçük Ağada çok gıcıktı çocuk bile olsa gıcık tavırları hosuma gitmiyor , büyüyünce başımıza bela olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?