Arka Sokaklar - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,493
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E-GZFFgXsAMDGdF

Arka Sokaklar'ın yayın tarihli yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Erler Film'in, senaristliğini Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un üstlendiği, başrollerini; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı, dizi 17 Eylül'den itibaren cuma akşamları yayınlanmaya devam edecek.

Arka Sokaklar, yeni sezon ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma 20.00'de Kanal D'de!

Aslında bu diziyi pazartesi akşamlarına alsaydı kanal, cumaya da yeni bir dizisini yayınlasaydı çok daha iyi olurdu. En azından denenebilirdi, olmazsa yine cumaya geçerdi.

Her sene aynı tanıtım fragmanı. Bir tek Rıza Babanın 'bu meslekte yaşamakta, ölmekte bir ekip işidir; yaşamakta ölmekte.' sözünü koymamışlar. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hazalcım Kaya'mın başrolünde bulunduğu Medyapım'ın FOX için çektiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu ve diğer başrolünde de Buğra Gülsoy'un bulunduğu dizi, başroller için bile izlenir. :bhr:

Edit: Bu arada Japon dizisi Oasis'ten uyarlama olduğunu geçmeyelim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hazalcım Kaya'mın başrolünde bulunduğu Medyapım'ın FOX için çektiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu ve diğer başrolünde de Buğra Gülsoy'un bulunduğu dizi, başroller için bile izlenir. :bhr:

Edit: Bu arada Japon dizisi Oasis'ten uyarlama olduğunu geçmeyelim. :A
Haaaa tmm.Bu savaşın kaybedeni sen olacaksın. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Bu sezon tüm eski diziler (Camdaki Kız, Çukurova, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Masumlar Apartmanı vs.) hem yayın tarihini hem de fragmanı birlikte verdi daha önce hiç böyle olmamıştı. :A Onun dışında konuşulacak bir şey yok işte dünyanın sonuna kadar devam edecek.

Bu sezon tüm eski diziler (Camdaki Kız, Çukurova, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Masumlar Apartmanı vs.) hem yayın tarihini hem de fragmanı birlikte verdi daha önce hiç böyle olmamıştı. :A Onun dışında konuşulacak bir şey yok işte dünyanın sonuna kadar devam edecek.
Belki Zafer Ergin Şevket Çoruh Özgür Ozan çıkarsa biter o da belki yani :A

16 senedir çıkmamışlar, bu saatten sonra yağlı kapıyı bırakıp da gitmezler bir yere. :A Yoksa kendileri de sıkılmışlardır herhalde sürekli aynı karakteri canlandırmaktan. :A
Ama bir de şu ömürlük iş :A Çıkma Allah korusun sağlık gibi sebep de olabilir sonuçta sonsuza kadar yaşamıyor veya sağlıklı olmuyor kimse

Ama bir de şu ömürlük iş :A Çıkma Allah korusun sağlık gibi sebep de olabilir sonuçta sonsuza kadar yaşamıyor veya sağlıklı olmuyor kimse
Haklısın, ben öyle düşünemedim. :A Ancak öyle kötü bir hadise olursa ayrılırlar zaten. Aksi halde "biz nasıl oyuncuyuz, neden sürekli aynı karakteri ve rolü oynuyoruz? " diye sormazlar. :A

Haklısın, ben öyle düşünemedim. :A Ancak öyle kötü bir hadise olursa ayrılırlar zaten. Aksi halde "biz nasıl oyuncuyuz, neden sürekli aynı karakteri ve rolü oynuyoruz? " diye sormazlar. :A
Ya adamlar ömürlük işini buldu ne çıkacak diğerlerini bilmem ama saydığım isimler bu yaştan sonra kendini ispatlamak zorunda değil zaten