20.00'de Arka Sokaklar tekrarı, 21.30'da külliyeden canlı yayın.
Nihat Hatipoğlu'nu da transfer edersek tamamdır bu iş.@Çiğdem-
Aaa aslında iyi bir şey eskiden büyük kanalların hepsinde canlı yayın kandil olurdu ama son dönem de Trt dışında bunu yapan kalmamıştıDizilerde sevişme yerine bakışma, dekolte yerine 1 vaaz veren hacı hoca 1 kapalı kadın figurü koymalısınız
FOXAaa aslında iyi bir şey eskiden büyük kanalların hepsinde canlı yayın kandil olurdu ama son dönem de Trt dışında bunu yapan kalmamıştı
Yok fox son kalemiz anlamında dedim
Mehmed dizisini geçmiş gördün mü
Kenan mafya ile gelecekti bilmediği işe burnunu soktu gördüMehmed dizisini geçmiş gördün mü
Star ne alakaKenan mafya ile gelecekti bilmediği işe burnunu soktu gördü
Ama Starda 2.sezon deneyecek gibi hissediyorum
2.Sezonu Kanal D ile olma ihtimali bence yokStar ne alakaZor alırlar bu kadar maliyetli diziyi
Kanal d Arka sokakları dinden kaynaklı yayından kaldırılsa Kanal d nin bütün dizileri dinden kaynaklı yayından kaldırıldı2.Sezonu Kanal D ile olma ihtimali bence yokYa Haziranda bitircek yada en erken biten dizisi olmasın diye format değişikliği yapıp Stara gidicek ölüp kalmazsak yine mesajlarımızı paylaşırız ozaman geldinde
Arka Sokakları sankı göndericekler gibi hissettim vllaKanal d Arka sokakları dinden kaynaklı yayından kaldırılsa Kanal d nin bütün dizileri dinden kaynaklı yayından kaldırıldı
Özbekistanda yada Azerbaycanda @Çiğdem- stara dönerler
Öyle olursa Star Peşindedir showda zaten dizi yok @Çiğdem-Arka Sokakları sankı göndericekler gibi hissettim vlla
Aydın Doğan demirörenden rica etmiş arka sokaklara 13.sezon onayını ver diye
Ben genelde Nihat Hocamızı takip ederimAaa aslında iyi bir şey eskiden büyük kanalların hepsinde canlı yayın kandil olurdu ama son dönem de Trt dışında bunu yapan kalmamıştı
Ay yapımın hocası gibi adam tabi edersinBen genelde Nihat Hocamızı takip ederim
Kaliteyi kaliteyle eşleştirmen güzelAy yapımın hocası gibi adam tabi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?