''Arka Sokaklar'' Tekrarlarıyla Yeniden Kanal D'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
564dcbf661361f431c08384d.png

Kanal D'nin fenomen dizisi ''Arka Sokaklar'' tekrarlarıyla ekranlara dönüyor!

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği; başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un yer aldığı dizinin tekrarları geçtiğimiz aylarda kaldırılmıştı. Yerine ise 'Yeni Bir Ben' programı ile 'Binbir Gece' dizisi yayınlanmaya başlamıştı. Reytinglerde istenilene ulaşamadığı için 'Binbir Gece'nin 17.15'teki tekrarları kaldırıldı, yerine ise 'Arka Sokaklar'ın tekrarları getirildi.

''Arka Sokaklar'' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'de, tekrarlarıyla hafta içi her gün 17.15'te Kanal D'de!

Geç bile kalındı :( o kadar boş dizileri yayınladılar ki [emoji48] tekrarlarımız bile yeni dizilerin yeni bölümlerini geçiyor.

Geç bile kalındı :( o kadar boş dizileri yayınladılar ki [emoji48] tekrarlarımız bile yeni dizilerin yeni bölümlerini geçiyor.
3-4 Reyting alan başka tekrar dizi hatırlamıyorum bunu dediğin gibi yeni bölümlü dizilerin çoğu alıyor artık eş değer kaç bin kez izlenmiş bölümler :A :A :A @pompy @Yiğitt @xemrexxx

3-4 Reyting alan başka tekrar dizi hatırlamıyorum bunu dediğin gibi yeni bölümlü dizilerin çoğu alıyor artık eş değer kaç bin kez izlenmiş bölümler :A :A :A @pompy @Yiğitt @xemrexxx
Maşallah öyle bir dizi yaptık ki, yeni bölümü 13. sezonunda hala açık ara zirve, tekrarlarıno saat diliminin açık ara zirvesi :bhr:

Baya güldüm bu yoruma aga :D ekranların gelmiş geçmiş en vasat ve boş dizisi arka sokaklardır heralde daha kötüsünü hatırlamıyorum:D