'Arka Sokaklar' Tekrarlarıyla teve2'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,493
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5d2832f0d6a3cc370c1cccd2.jpg

'Arka Sokaklar' tekrarlarıyla yeniden teve2'de!

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz ile İlker İnanoğlu'nun isimlerin paylaştığı ve geçtiğimiz hafta sezon finali yapan uzun soluklu polisiye dizisi bugünden itibaren tekrarları ile izleyici karşısına çıkacak.

'Arka Sokaklar' bugünden hafta içi her gün 19.30'da teve2'de!

Arka Sokaklar artık tekrarlarıyla falan hiçbir yerde yayınlanmasın gına geldi. Hayır koyuyorsunuz bari bu saate koymayın, başka diziler hak ediyor burayı...

Ben bunun gibi bir çok diziyi ezberlediklerini düşünüyorum, doktorlar,yüksek sosyete,akasya durağı,yeni gelin ,aşk laftan anlamaz, bez bebek ,selena ve aklıma gelmeyen nicesi
Cidden artık o kadar büyük arşivleri olan kanallar yılın belli kesimlerinde hep aynı diziyi veriyorlar. Halbuki daha ne cevherler çıkar, mesela geçen yaz Pis Yedili başlarda güzel iş çıkarmıştı.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Cidden artık o kadar büyük arşivleri olan kanallar yılın belli kesimlerinde hep aynı diziyi veriyorlar. Halbuki daha ne cevherler çıkar, mesela geçen yaz Pis Yedili başlarda güzel iş çıkarmıştı.
Ben bu kanalları anlamıyorum zaten ya kanal da yayınlamayı bırak YouTube te bile yüklemek istemiyorlar dizileri alıp turşusunu kursunlar daha ne diyeyim nostalji kanalı acıyorlar onda da belli başlı diziler var

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Dün Kanıt izlerken gördüm tanıtımı (geceleri arada Kanıt izlerim :A )Kanal D'de yayınlansa daha fazla ilgi görür gibi? Yeğenlerimde takmış bu ara eski bölümlere :A

2 - 3 ay yayınlayıp yerine yine Yalan Dünya koyarlar :A

Buradaki tekrarlar yüzünden Kanıt'tan tiksindim :T:

• Harika
Reactions: Carpe Diem
3. sezondan sonra izlememiş olmama rağmen bu tekrarlar sayesinde neredeyse tüm bölümleri biliyorum artık :A