cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,993
- Puanı
- 1,060
Yeter ama! Bu dizinin sadece ilk bölümleri güzeldi o kadar kardeşim!
Ben her ikisini geçiyorumAynen, önceden TRT 1'i geçiyordum ama şimdi Kanal D'yi.
Ben her ikisini geçiyorum
Ben seksenlere de çok arada bakıyorum Benim Adım Melek'i de izliyordum ama Doğduğun Ev Kaderindir ile çakışıyor onun haricinde Elimi Bırakma'yı da sözde izleyecektim ama olmadı neyse ona youtubedan bakarımTRT 1'de sadece Benim Adım Melek ve Seksenler izliyorum. Bir de Pazartesi'den beri Elimi Bırakma var.
Ben seksenlere de çok arada bakıyorum Benim Adım Melek'i de izliyordum ama Doğduğun Ev Kaderindir ile çakışıyor onun haricinde Elimi Bırakma'yı da sözde izleyecektim ama olmadı neyse ona youtubedan bakarım
Çarşamba bu sezonun bahtsız günü zaten ben de nerede bıraktım bilmiyorum mecbur baştan başlayacağım seksenlere ben de ara sıra bakıyorum da eski tat yok dediğin gibi Elimi Bırakma tavsiyen için teşekkürler Allah nasip ederse pazar da ona başlarımKurşun gelince Benim Adım Melek'i bıraktım, sonra Kurşun bitti.Tekrar başlarım dedim Doğduğun Ev Kaderindir başladı.Ama izlemediğim bölümlerin hepsini bitirdim 2 - 3 hafta önce.
Seksenler her ne kadar eski tadı vermese de izletiyor yine.Elimi Bırakma'nın da sadece ilk sezonu güzel.
Çarşamba bu sezonun bahtsız günü zaten ben de nerede bıraktım bilmiyorum mecbur baştan başlayacağım seksenlere ben de ara sıra bakıyorum da eski tat yok dediğin gibi Elimi Bırakma tavsiyen için teşekkürler Allah nasip ederse pazar da ona başlarım
Elimi Bırakma tavsiyene uyacağım bu arada Zemheri'ye baktıysan o güzelmi daha kısa olduğindan güzelse ilk ona bakıyımÇarşamba günü Zemheri, Kurşun, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hepsine baktım.İkisi gidince iki tane kaldı.
İkinci sezonu tavsiye etmem ama ilk sezonu çok iyi bir dizi.
Elimi Bırakma tavsiyene uyacağım bu arada Zemheri'ye baktıysan o güzelmi daha kısa olduğindan güzelse ilk ona bakıyım
Aman sevdiysen bir bakarım ilk bölümüne sağ ol bu arada bana dizi önerilerinde baya yardımcı oluyorsunZemheri'yi sevmiştim ben, sen sever misin bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?