Arka Sokaklar 'Sezon Finali' Yapacak!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Arka Sokaklar 11.Sezonuyla Ekranlarda Olacak!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'dan iyi haber geldi!
TV 8'de Yayınlanan Magazin 8 Programına Konuşan Özgür Ozan, Arka Sokaklar devam ettiği sürece dizide oynayacağını ayrıca 11.Sezon (Yeni Sezon) için de Kanal D ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

halkın dizisi bitecek değil ya
zaten biterse Allah hepimize sabır versin pompy günde 3 kez patlamalı-göndermeli senaryo yayınlar .ss

halkın dizisi bitecek değil ya
zaten biterse Allah hepimize sabır versin pompy günde 3 kez patlamalı-göndermeli senaryo yayınlar .ss
öyle zaten ama sınır Atacan tarafından geçen yıl sürgünümü çıldırtmıştım ve bide banlanmıştım

@Ice_Cool_23 sen açtığına göre uğursuzluk gelmez ama kanal d ye güvenmiyorum geçen yılda aynısını yapmıştı
Acun yayınlamış olabilir reyting yapmasın diye

Zaten bu reytinglerle dizi bitirmek saçma olurdu. Umarım Uzun zaman devam edecek.

Özgür Ozan dizide bu hafta vuruluyor [emoji17] anlaşılan ölme gibi bir durum yok [emoji2]

Bitmesi şaşırtırdı zaten, ben bitmesi tarafındayım açıkçası.
Kanal D yeni sezona güçlü dizilerle girmeli, AB grubunda ilk 10'a giremeyen bir dizi için bilemedim.

Zaten bu reytinglerle dizi bitirmek saçma olurdu. Umarım Uzun zaman devam edecek.

Özgür Ozan dizide bu hafta vuruluyor [emoji17] anlaşılan ölme gibi bir durum yok [emoji2]
ÜÇ KİŞİ VURULMUŞ

Kanal D yeni sezona güçlü dizilerle girmeli, AB grubunda ilk 10'a giremeyen bir dizi için bilemedim.
Oda Acun yüzünden tayyipin emriydi

Ben bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı şeyler tadında bırakılmalı reytingi iyi dahi olsa. Total dışında çok varlık gösteremiyor zaten.

Ben bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı şeyler tadında bırakılmalı reytingi iyi dahi olsa. Total dışında çok varlık gösteremiyor zaten.
Acun tek dert bilinen kiralık aşk biter karagül bitecek tayyipin planıydı yoksa Kehribarı çarşambaya koyacaktı ilk önce uğur pektaşı çıkardı saç sakaldan dolayı öyle polis olmaz diye timuru bitirmek zorunda kaldılar Perşembe olsaydı arka sokaklar Ab grubunda rahatlanabilir insan perşembe sıkıntıdan kaçmış bence Vadiyi cumaya atsınlar Arka sokaklar perşembe olabilir kösemin durumu kötü kehribar erkek kitlesiyle biz vurulmayla etkileriz Hemde üç kişi vuruluyor ozan yurdakul benleşti ve bide pusu var

Son düzenleme:
Geçen sezondaki "final" yazısını bundan sonra bir 10 yıl daha göremeyeceğimiz belli oldu.

ayy sen geçen yılda öyle diyordun ama bu yıl arka sokaklar acunun geldiği son haftaları saymazsak eğer vadininde bu yılki çöküşüyle kanalın en çok izlenen yapımlarından biriydi çoğu haftada 1.ciydi acun gelince biraz sarsıldılar ama genele bakarsak eğer senin kanal d kanalını bu yıl rıza baba kurtardı

Acun dert biliyorum onun emrini veren tayyip perşembeye koymak istedi hayır dedi orda benim dizim var Kanal d nin en çok izlenilen dizisinin önüne survivorı koydu zannediyorsun Acun kanal d yi batırmak istedi

iyi olmuş,ama bende final yapması taraftarıydım
2. cevher vakası var baskın haberi sızdı ya müdürlerden ya maruftan yada cahit amirden organize şubeden

https://www.facebook.com/video.php?v=803934129742019

Son düzenleme:
Tabi orası öyle ama bu sezon dizisi yoktu ve yardımına yetişti.
Yeni sezonda o kadar diziler olacak, yaz dizileri falan buna pek gerek kalmayacak.