arka sokaklar gezi özel bölümüyle bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

24.bölüm
bir general hapiste suçsuz tarafa yatınca ve tecavüz kötü muhamele yapılmıştır
bir gün onları hapse atan polislerden iz bulunamaz
ve onların hesabını sormaya gider rıza babaların evindedir doktor yavuz evleniceği kızı ekiple tanıştırır Aylin bir ihbar alır bir dolu general ve ekibi sizin mahalleye geliyor onların hepsi hapisten çıkma bombalı saldırıya hazır olun
Hüsnü mesut murat zeynep Ali hemen mahalleye yönlenirler beykozda patlıyan bomba bütün mahalleyi ayağa kaldırır atılan kurşunlar çevik kuvvet evlere sıkar süreci bozmamak için
polis onları dövüp dövüp hapse atarlar bunu duyan herkes toplanır ermeni kabristanını yıkıp VE musevi kabristanınıda Avm yapmak istedikleri bu işler karışır ve protestolara sebep olur müslümanların mezarlığının üstünede Avm hotel yapmalı planlıyanlar eski zamanlardan çıkan mezarlar görünce özellikle dinazor mamut kemikleri rum mezarı vb gibi mezarlar çıkmıştır bu büyük protestolara sebep olmuştur
ve polisin müdahalesi olur ve ölü salısı ve yaralı sayısı yükseldikçe yükselir 31 mayıs cumartesi olay büyür
geziye kadar sıçrayan olaylar ardından bezbol sopasıyla yaralanan çocuklar vurulanlar silahla gaz kapsülüyle ölenler gözünü kaybedenler yaralananlar panzerin altında ezilenler
Rıza baba ve ekibi ne oluyoruz böyle süreç uğruna her şeyi maf edicek polis
general şangay istihbaratının içi ve pkk nın
pkk diyorki bu süreci biz olmadan yürütemezsiniz başımızı görmezden gelemezsiniz
mesut yani 90 lara dönmek isteniyor
hüsnü evet
murat bu mezarlık eylemlerini ne yapıcaz iş ağaca kadar geldi
zeynep mezarlıklar kutsaldır bişey yapıldığında mutlaka bir olay olur örneğin topçu kışlası geziparkını yıkıp topçu kışlası seklinde Avm yapacaktı ama osmanlı zamanında ermeni mezarlığının üstüne yapılan topçu kışlası 31 mart isyanına sebep olmuş sebep i ise şeriat ayaklanması demekti baya bir uğursuzluğu vardı o kışlanın mezarlığın üstüne yapılan bişeyden hayır gelmez
general ve çevik kuvvet beraber çalışıyor rıza baba ve ekibi onları yakanın peşine düşer ve yavuzun sevgilisi adamlarını uyarır general hepimizi yok edicek ama rıza baba ve ekibi çok tehlikeli her şeyimizi ortaya çıkarabilr.

Reyiz gezi özel bölümü yapman iyi olmuş

Gezinin yıldönümünde göndermeler yerinde reyiz senden de bu beklenirdi.

vlla bende çok birşey anlamadım bu sefer cnm 🙂🙂

Açık olmuş ama yanlı olmuş biraz

çok beğendim yazımın on numara bu sefer karışıkda değil ayrıca beğendim kısaca

Burdan ölenleri rahmetle anıyorum ama sadece hakkıyla ölenleri pravokatöerleri ve teröristleri değil!!!

ben berkin elvan durumundan biliyorum da oyüzden söylemiyorum bugün oturduğum yer karıştı her zaman karışıyor birtek 1 mayısta karışmadı @gözlemci

ben berkin elvan durumundan biliyorum da oyüzden söylemiyorum bugün oturduğum yer karıştı her zaman karışıyor birtek 1 mayısta karışmadı @gözlemci
Okmeydanı mı taksimmi??
Bence öyle çok karışan bir yerde oturma başına iş gelir ne olacağı belli bile olmaz sakin yerlere doğru yavaş yavaş yerleş ,benden demesi
Benim akraba vardı olaylarda birşey yapmadı başına iş geldi .....