'Arka Sokaklar' Final mi Yapıyor?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen ve bu sezon 9.sezonu olan dizisi 'Arka Sokaklar' izleyicilerine kötü haber.​

Başrollerini Uğur Pektaş, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi isimlerin paylaştığı, senaryosunu Ozan&Ahmet Yurdakul'un, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz'un üstlendiği dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu, 10. yılda final yapmayı planladıklarını açıklamıştı. Ancak küçülmeye giden Kanal D'nin bölüm başı 600 bin TL maliyeti olan diziyle ilgili önümüzdeki haftalarda final kararı aldığı konuşuluyor.

Haberin doğru olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.
Kaynak: Akşam.com.tr​

Ahahahah hic gulesim yoktu kanal d gercekten batiyo showa cok laf attilar ama Show tv suan Melis Civelek ile kanal d olma yolunda

İnanmıyorum.

Show TV'nin gazetesi Akşam Gazetesi böyle haberin olacağını düşünse bile, Arka Sokaklar kanal değişliği yapar bence.

beklediğim bir gelişmeydi

Son düzenleme:
@Polat Şaşmaz bazı kişilerede göre de KVP den gına gelmiştir.

İzlemeyenlere saygılı olmak lazım.

İzleyenleri adına Üzgünüm. Hala kendince bir kitlesi var ama düşüşlerdeydi.

Ahahahah hic gulesim yoktu kanal d gercekten batiyo showa cok laf attilar ama Show tv suan Melis Civelek ile kanal d olma yolunda
yılanların öcü ve güldür güldür ile kanal d oluncak ha vışhhhh

haberin doğruluğuna inanmiyim:şu an için 10 yıllık diziyi de harcamazlar herhalde

Yok aga ya kanal bütün dizileri bitirir arka sokakları bitirmez. Yakında biri vurulur reytingler uçar.

yılanların öcü ve güldür güldür ile kanal d oluncak ha vışhhhh

haberin doğruluğuna inanmiyim:şu an için 10 yıllık diziyi de harcamazlar herhalde​
Ben kanalin genelini dedim Show tv ye melisin gectigi daha 4ay ve gectigi andan beri kanal ucuyo ben reytinge bakaram kocum senin gulusune digil neyse kNal d nin durumu ortada

Hükümet iş başında yine dizi İşidi işledi diye düşüyorsa ve muhalefet yaptı diye düşüyorsa Yıldırımın üstüne fettuhlah gülen düşşün
Ya reis ne bitmesi arka sokaklar öyle kolay kolay bitmez hemde dönem sonu olmadan.

Ocak'ta bitebilir bence AB'de çok düştü... Urfalıyam Ezelden'e acımayan kanaldan söz ediyoruz.

merak etme gülüm ben de reytinge bakıyom show kanal d nin en kötü hali olmayı başarı görüyorsa onların bileceği iş
))

kalbim temizmiş ya 1 hafta önce @Yiğitt é demiştim yalan duna urfaliyam ezelden ve arka sokaklar bitecek diye ve dediğim de oldu...
küçük aga da daha da düşecek bak ggörün. .

Kanal d poyraz ve şeref mesele sine de güvenmesi çok.

Efsaneye geçmiş olsun. Ama bencede bitmeliydi fena düştü zaten sadece düştüğü için değil çok baydığı için daha öncesinde bitmeliydi.

AB grubunda kötü düşüş yaşadı. Ama Total reytingleri güzeldi. 340 küsür bölümdür aynı şeyleri izlemektense bitirsinler daha iyi.

Efsaneye geçmiş olsun. Ama bencede bitmeliydi fena düştü zaten sadece düştüğü için değil çok baydığı için daha öncesinde bitmeliydi.
seniN KIZ DİZİSİ KARAGÜLE ve ergen dizisi medcezirin arasına koyan ulaştırma bakanlığına korkaksınız

Gün değişikliği yaramamıştı diziye, hatta genel anlamda Kanal D'deki gün değişiklikleri hiçbir diziye yaramadı da neyse. Bence sezon sonunu çıkarır ama gelecek sezon olur mu bilemem.

bence başarılı şekilde bitmiş olucak kurtlar vadisi ve çocuklar duymasından sonra en uzun soluklu dizi yakın dönemde arka sokaklardı önce çocuklar duymasın bitti şimdide arka sokakalr bitiyor tek uzun soluklu dizimiz kurtlar vadisi kalıcak gibi görünüyor ayrıca küçük ağada gelecek sezonda bence olmayacak kanal d dizilerinden gelecek sezonu tek görücek olan dizi kurtlar vadisi olucaktır bu çok açık zaten kanalda vadiye güvenerek bitiriyor diğer dizileri🙂🙂