'Arka Sokaklar' Final mi Yapıyor? | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FesMI8kXwAAZ7iQ

Kanal D'nin Erler Film imzalı uzun soluklu polisiye dizisi 'Arka Sokaklar' final mi yapıyor?

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun başrollerini paylaştığı, 17. sezon bölümleriyle ekrana gelen dizinin çekimlerine geçtiğimiz aylarda 45 gün ara verilmiş ve sonrasında ise bir gelişme yaşanmamıştı.

Hiç bir açıklamanın gelmemesi ile dizinin final yapacağı konuşulmaya başlasa da bu iddiaların doğru olmadığı öğrenilirken duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nın sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle verilen aranın bir kez daha uzatıldı ortaya çıktı.

İlker İnanoğlu'nun diziyi devralmayı istemesini kabul etmeyen Türker İnanoğu'nun ekibe gelecek yeni iş tekliflerini değerlendirmelerini önerdiği, çekimlerin yeniden başlaması durumunda ise müsait olan oyuncular ile yola devam etmek istediği öğrenildi.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Öyle şey mi olur ya bitirin ya devam edin. İnsanları ikilemde niye bırakıyorsunuz.

Ayrıca anlamadığım oğluna neden devredemiyor çok mu zor bir şey sanki?

yeni dizilere yenildi galıba
bu daha öncede oldu 9.sezonda final yapmışlığı var o da protestodan kaynaklı dini terör örgütünü işlemişlerdi islamı kötülüyor diye diziyi protesto ettiler ardından 4 e düştü

ardından kovid aşı karşıtlarının yaptığı boykot var o da iki bölüm sonra 4 e düşürdü 16.sezonda ü
@Doğan @serhatt
------

dizinin düşme sebebi boykot yemesi aşı karşıtlarından 16.sezonda oldu olan benim halkın polisine oldu ekibi değiştirmem gerekti ne güzel konu bulmuştum @cokiyitvci

• Olmamış
Reactions: Fur1907kan
Koskoca efsanenin düştüğü durum beni gerçekten üzüyor. Ben de biteceğini düşünmüyorum ama bu sıkıntılara bir çözüm bulmaları lazım yoksa reytinglerde bekleneni veremeyebilir.

Yine ilk ben duydum. Yine görür görmez konuyu araştırdı haberci hanım :F Yine kendi haberiymiş gibi lanse etti herkese. Üzücü:A

Koskoca efsanenin düştüğü durum beni gerçekten üzüyor. Ben de biteceğini düşünmüyorum ama bu sıkıntılara bir çözüm bulmaları lazım yoksa reytinglerde bekleneni veremeyebilir.
Bence seyirci Mesutun ciktigini unutsun
Diye verilen bir ara Mesuttan bahsettiler
Yayinlanan 6 Bölümde adam ölmedi
Sadece komada Amerika boykota gerek hic yoktu
------

------

Bu bölümü unutturmak için 5 ay ara vermişti 376.bölümde @12.Adam @Gizmen

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gizmen
bence senaryoyu toplayacak tek kişi varsa barış erdoğan ve meriç demiray
onlaar taşlıtepe mafyasını yazmıştı ve ekibin elinden kaçan tek mafya ellerinde öyle bir koz kullanabilirler
taşlıtepe mafyası 10.sezonda toparladı işi @Gizmen