Keith Long
Favori Üye
vazgeçtiler o karardan Güllerin savaşı Arka sokaklar ve poyraz karayel kaldı ellerindeKanal d nin en çok kazanç sağladığı dizi herhaldereytinglerimiz de iyi ama seneye final olacak
vazgeçtiler o karardan Güllerin savaşı Arka sokaklar ve poyraz karayel kaldı ellerindeKanal d nin en çok kazanç sağladığı dizi herhaldereytinglerimiz de iyi ama seneye final olacak
Seneye final olacak. Zaten 10 sezon soba dediler ve seneye son olacak.vazgeçtiler o karardan Güllerin savaşı Arka sokaklar ve poyraz karayel kaldı ellerinde
açıklama geldi erler filmden 10.sezon final olmayacakmış facebooktan duydumSeneye final olacak. Zaten 10 sezon soba dediler ve seneye son olacak.
Ben facebook resmi sitesini takip ediyorum öyle bir haber yok.açıklama geldi erler filmden 10.sezon final olmayacakmış facebooktan duydum
ben üniversiteyi bitirene kadar devam etse bahçesehir engelledi şuan üniversite sonda olacaktımBen facebook resmi sitesini takip ediyorum öyle bir haber yok.
Devam etse çok iyi olur.ben üniversiteyi bitirene kadar devam etse
zaten benim hayalim çocukluk dizimle ve gençlik dizimle yarışmaktıDevam etse çok iyi olur.
Eğer istanbuldaysan dizi setine git iki üç bölüm oynatabilirler sonuçta erler film seyirciye önem veriyor.zaten benim hayalim çocukluk dizimle ve gençlik dizimle yarışmaktı
senarist olacamda değişik bişeyler yapıcamEğer istanbuldaysan dizi setine git iki üç bölüm oynatabilirler sonuçta erler film seyirciye önem veriyor.
Sadece oyuncu olarak belki alırlar. Yoksa senin senaryolarınındaki patlamalarla figüran bulamazlar.senarist olacamda değişik bişeyler yapıcam
biliyorum zaten benim fikrim sadece polisiye değilSadece oyuncu olarak belki alırlar. Yoksa senin senaryolarınındaki patlamalarla figüran bulamazlar.
Sen yine içine patlama katarsın.biliyorum zaten benim fikrim sadece polisiye değil
%99 Atv de Arka sokaklar Genel kurmay başkanı ben banlıyken bildi kanal d nin diziyi bırakacağını oda Atv demişti ve Açıklama %99 Atv de gününüde söyledi perşembe dedi373.-376. bölüm reytingleri eklendi.
Dizi, 376. bölümüyle Kanal D'de Final yapti.
Önümüzdeki sezon baska bir kanalda devam edecegine dair bilgiler mevcut.
haberi açarmısın atv de diye
kerim bafralı dönecekmişBu sezon reytinglerimiz çok iyi [emoji2] lakin Timur ve Sencerin ölmesi reytingleri düşürecektir [emoji17]
O adamı kaç yıldır bekliyorum ama bir türlü geri getirtmediler. Ben final bölümünde bekliyorum.kerim bafralı dönecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?