Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Atacana söyle hemen gelsin giderken yaptığına bak çaylaklara senaryo bölümünü yasaklamış @papuleoo onun yüzünden yemeklere daldım midem bozuldu sürekli kusuyorum eğer sadece favori üyeler ve moderatörler yazıcaksa senaryomu sana devrederim favori üye olana kadar.@papuleoo ben favori üye olmak için ters köşemi yapmak zorundayım yakamoz-Asi öyle istiyor @gözlemci nin işleri var harunnn60 en son pembe diziye çevirdi polisiye diziyi @papuleoo

Umarım en kısa zamanda senide favori üye yaparlar.

Çok saçma bir karar olmuş , sana engel olmak için ne yapacaklarını şaşırdılar
@mrt-06

Arka sokaklar birçok ile gitti onda sınır yok üstelik Diyarbakır sınır değil [emoji4]
Urfa ve hakkari Ben dün hem arka sokakları seyrettim hem Fenerbahçe maçını seyrettim
Fenerbahçe maçını bilgisaraydan seyrettim haftaya beyaz Show yokya eskisi 00.30 ya kadar uzatsalar ozan Yurdakul dayan yüreğimden Fenerbahçe maçıyla aynı kitlede trt krasnodar Fenerbahçe maçında top iki defa kameraya çarptı bir tanesi fenerin ağlara girdi fenerbahçenin cumaya atmak için yaptılar @papuleoo

Arka sokaklarda örgütü yöneten kişi gümüş bence 1.dünya savaşıyla ilgili olabilir Osmanlı soyundan olabilir o zamanki itilaf devletleri destekliyor olabilir Malik botanın emniyette ve bakanlıkta adamı var her şeyi biliyor @mrt-06 bence o gümüş karakteri Osmanlı soyundan @mrt-06 @Çiğdem-

@papuleoo

Son düzenleme: