aynen bende polis olarak isterdim iki deli olurdu ekipteAzmi de kim be reis. Cevherin tırnağı bile olamaz.
Devrem [emoji2] adam efsaneydi ya. Keşke polis rolünde katılsaydı [emoji17]
aynen bende polis olarak isterdim iki deli olurdu ekipteAzmi de kim be reis. Cevherin tırnağı bile olamaz.
Devrem [emoji2] adam efsaneydi ya. Keşke polis rolünde katılsaydı [emoji17]
Deniz kıyısında devrem [emoji17]nostalji efsane avcı cevhar şanlının ölümü
arka sokakların 238.bölümünü hastayken seyrettim kabus gördüm ateşim 40 dereceydi Türkiyede iç savaş çıktığını gördüm mayınlar patlıyordu suriye gibiDeniz kıyısında devrem [emoji17]
Artık bunları dizinde yayınlarsın. Ben olsam yapardım.arka sokakların 238.bölümünü hastayken seyrettim kabus gördüm ateşim 40 dereceydi Türkiyede iç savaş çıktığını gördüm mayınlar patlıyordu suriye gibi
suriye gibiydi resmenArtık bunları dizinde yayınlarsın. Ben olsam yapardım.
Bakalım yarın reytinginiz ne olucak
darbeci Albay vicdana geldi Alinin duygusal konuşmasından Aliyi vurmadı darbeci Albay intihar ettiBakalım yarın reytinginiz ne olucak
ebru defteride kapanıyor önümüzdeki hafta ama tunçta babasına saygısızlık yapıyor yazık şu mesuta be
babası gibi oldu bütün sevgilileri ya kaçıyor ya ölüyor teşbih sanatı nasıl olduebru defteride kapanıyor önümüzdeki hafta ama tunçta babasına saygısızlık yapıyor yazık şu mesuta be
aynen babası gibi oldubabası gibi oldu bütün sevgilileri ya kaçıyor ya ölüyor teşbih sanatı nasıl oldu
babası gibi oldu bütün sevgilileri ya kaçıyor ya ölüyor teşbih sanatı nasıl oldu
aynen babası gibi oldu
oyları unutmayalımAli Başar'ın diziden çıkarılmasını bir türlü anlayamıyorum. Hazır reyting getiren konu bulmuşsunuz ne diye çıkarıyorsunuz. En az on bölüm daha rahat oynardı yazık ettiler efsaneye [emoji17]
Fragmanda konunun sihrini bozmuş. Ne güzel Tunç'a ne olacak diye beklerken adamlar her şeyi fragmanda vermiş. Üstelik Tunç'un hal ve hareketletini gereksiz yere uzatıyorlar. Bu çocuk değil miydi babası için canını veren?
bugun eglencemiz vardi tv izlemedim. yarin tekrarlara bakinca oylarim
ebrunun babası dert açabilir başlarına Ekrem korayın ölümünden sonra cezaevinden kaçarTotalde 8 reyting almışız [emoji2]
Ebrunun babası hiçbir şey yapamaz. Ama bence Mesut'un başına bir şeyler gelecek.ebrunun babası dert açabilir başlarına Ekrem korayın ölümünden sonra cezaevinden kaçar
Ekrem kaçabilir hapisten Mesut komiser kardeşini Öldürdü diye İntikam almaya çalışırEbrunun babası hiçbir şey yapamaz. Ama bence Mesut'un başına bir şeyler gelecek.
reyiz oy kullan diziyeEkrem kaçabilir hapisten Mesut komiser kardeşini Öldürdü diye İntikam almaya çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?