Keith Long
Favori Üye
Bildiğin Cevher Şanlı gibi yapmaya çalışıyorlar. O da tutuklanıp sonra serbest bırakılmıştı
onu ekip serbest bıraktı budefa savcı serbest bırakıyorBildiğin Cevher Şanlı gibi yapmaya çalışıyorlar. O da tutuklanıp sonra serbest bırakılmıştı
Ekip serbest bırakmak zorunda kaldı. Hatırlarsan Aliyi içeri almışlardı. Bunu savcı bırakmaz kesin başka bir şey vardır.onu ekip serbest bıraktı budefa savcı serbest bırakıyor
dokunulmazlıktandırEkip serbest bırakmak zorunda kaldı. Hatırlarsan Aliyi içeri almışlardı. Bunu savcı bırakmaz kesin başka bir şey vardır.
Yeni bölüm iyi olacak gibi.
biraz geç oldu oda sınavlardanYeni bölüm iyi olacak gibi.
Sınavların mı var yoksa?biraz geç oldu oda sınavlardan
bitti bütlerden iki taneydi geçemedim yazıdan dolayıSınavların mı var yoksa?
Sen halledersin [emoji2]bitti bütlerden iki taneydi geçemedim yazıdan dolayı
Bu değildi [emoji2]
İran istihbaratı cıkardıysa azmiyi neden jandarma yardım ediyorBu değildi [emoji2]
Son bölümlerini izleyemedim. Ben ceza sahnesi bu değil dedim [emoji2]İran istihbaratı cıkardıysa azmiyi neden jandarma yardım ediyor
Arif müdür de pusuya düşüyor
Fragmana nediyorsunSon bölümlerini izleyemedim. Ben ceza sahnesi bu değil dedim [emoji2]
Bu haftaki bölüm çok güzel olacak. Kısmet olursa izlerim. Sende buralarda ol beraber yorumlaşırız [emoji2]Fragmana nediyorsun
İnternet paketin az türk telekom da hala gelmedi bodruma işid sistemi mi hackliyorBu haftaki bölüm çok güzel olacak. Kısmet olursa izlerim. Sende buralarda ol beraber yorumlaşırız [emoji2]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?