İzle izle de kalite (Cemal ve Emre) gör.Rahatıma kavuştuğum zaman çok canım çekti bi izleyeyim.
Çok saçma bir senaryo yazılmış o konu ile ilgili. 600. bölüm diye böyle bir şey yaptılar muhtemelen, o kadar yazdıkları şeyleri de unutmuşlar.Ali madem ölecekti ne diye kötü gösterirsin ki sezon başında
Diziyi çok takip etmiyorum ama herkes Ali'ye bu damganın verilmesinden rahatsız olmuştu sezon başı. Nasıl olsa izleniyoruz diye zaten çok özenli senaryo yazdıklarını sanmıyorum.Çok saçma bir senaryo yazılmış o konu ile ilgili. 600. bölüm diye böyle bir şey yaptılar muhtemelen, o kadar yazdıkları şeyleri de unutmuşlar.
Ben Aylinle evlendirip çıkardım senaryomda Aliyi @Gerekli24Diziyi çok takip etmiyorum ama herkes Ali'ye bu damganın verilmesinden rahatsız olmuştu sezon başı. Nasıl olsa izleniyoruz diye zaten çok özenli senaryo yazdıklarını sanmıyorum.
İlla diziye bağlı kalmak zorunda değilsin ki kafana göre gitBen Aylinle evlendirip çıkardım senaryomda Aliyi @Gerekli24
------
@Emre Ozansoy şimdi senaryoyu düzenlemem gerekecek
Valla son zamanlarda pek senaryolarını okuma fırsatım olmadı görürsem beğenip geçtim.Benimkisi nasıl olmuş @Gerekli24
Cemal, geceye dair neler olduğunu hatırlamıyor bir şey değil mi @pompy?@Emre Ozansoy Arka sokaklar Yasak elmada oldu
Mesut’ada saplantılı aşık çıktı
Cemal tecavüzden şuçianıyor
Cemal’e saplantılı aşık Sude
Böyle bir oyun yaptı
@Emre Ozansoy
Çok sinirliydi şarhoş etmiş olabilirCemal, geceye dair neler olduğunu hatırlamıyor bir şey değil mi @pompy?
Galiba. Eve geldiğinde vücudunda tırnak izleri vardı bir de.Çok sinirliydi şarhoş etmiş olabilir
Küçük ağadaki rengin karakteri gibi olabilir @Emre OzansoyGaliba. Eve geldiğinde vücudunda tırnak izleri vardı bir de.
O çok psikopattı.Küçük ağadaki rengin karakteri gibi olabilir @Emre Ozansoy
O şu anda Arka sokaklarda Selin komiseri oynuyor @Emre OzansoyO çok psikopattı.
Evet @pompy, biliyorum.O şu anda Arka sokaklarda Selin komiseri oynuyor
Sudeden öyle Tutku gibi karakter oluşturabilirlerEvet @pompy, biliyorum.
Umarım çok fazla uzatmazlar.Sudeden öyle Tutku gibi karakter oluşturabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?