Emre Ozansoy
Moderatör
Evet, Arka Sokaklar da entrika olmaz. Entrika Yasak Elma'da olur.Arka sokaklarda entrika olmaz yasak elma mı kalp yarasımı @Emre Ozansoy @EmreCan
Evet, Arka Sokaklar da entrika olmaz. Entrika Yasak Elma'da olur.Arka sokaklarda entrika olmaz yasak elma mı kalp yarasımı @Emre Ozansoy @EmreCan
Arka sokaklarda konu Korona aşısıEvet, Arka Sokaklar da entrika olmaz. Entrika Yasak Elma'da olur.
Gördüm @Emre Ozansoy@pompy aşı konusunu işliyorlar bak.
Zannetmem, bu sefer fazla abarttılar. Twitter'da da çok tepki var. Daha yapmazlar umarım.Ankaradan emir gelmiş olabilir @Emre Ozansoy
Senarist korkutmaya çalışıyor benim yazdıklarımın yanında hafif zombi olmak mı kötüZannetmem, bu sefer fazla abarttılar. Twitter'da da çok tepki var. Daha yapmazlar umarım.
Korkutmak senaristin görevi değil. Bu dizi, başka olaylar işlesin.Senarist korkutmaya çalışıyor benim yazdıklarımın yanında hafif zombi olmak mı kötü
@Emre Ozansoy
Bence sağlık bakanlığı istedi yada bilim kurulu istedi @Emre OzansoyKorkutmak senaristin görevi değil. Bu dizi, başka olaylar işlesin.
Bilemiyorum artık orasını ama umarım son olur bu konu. Bugün normalde Arka Sokaklar izleyecektim ama sırf bu yüzden izlemedim.Bence sağlık bakanlığı istedi yada bilim kurulu istedi @Emre Ozansoy
Bence son olmayacak gibi geliyor benim yazdığım aşı senaryosu nasıl Mrna aşısından Korkuyorlar yeni bir aşı türü @Emre OzansoyBilemiyorum artık orasını ama umarım son olur bu konu. Bugün normalde Arka Sokaklar izleyecektim ama sırf bu yüzden izlemedim.
Kerim Aslan ortaya çıktı @Emre OzansoyYENİ BÖLÜM FRAGMANI
https://twitter.com/x/status/1444049015411298308
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?