Emre Ozansoy
Moderatör
Hüsnü'nün ellinci ölüm tehlikesi
Ölmeyeceğini herkes biliyor, ama merak uyandırıyor senarist.
Bu bölüm reytinglerde yükselecektir baya.
Hüsnü'nün ellinci ölüm tehlikesi
Gerçekten o kopek ölmüştür şimdiye@Çiğdem @serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Dosi @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat @ozmoturk @sokak sanati @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @dreamy @Bully @eskici @Hachiko hatırlamayanlar için dizinin ilk bölümünden bir kareEkli dosyayı görüntüle 82084
Ben o sene ilkokula başlamıştım, şimdi üniversite 2.sınıf bitti. Eğitim hayatım bitecek bu dizi hala bitmedi.@Çiğdem @serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Dosi @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat @ozmoturk @sokak sanati @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @dreamy @Bully @eskici @Hachiko hatırlamayanlar için dizinin ilk bölümünden bir kareEkli dosyayı görüntüle 82084
Senin totonu yer inş.@Çiğdem @serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Dosi @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat @ozmoturk @sokak sanati @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @dreamy @Bully @eskici @Hachiko hatırlamayanlar için dizinin ilk bölümünden bir kareEkli dosyayı görüntüle 82084
@Çiğdem @serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Dosi @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat @ozmoturk @sokak sanati @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @dreamy @Bully @eskici @Hachiko hatırlamayanlar için dizinin ilk bölümünden bir kareEkli dosyayı görüntüle 82084
Senin totonu yer inş.
Ben o sene ilkokula başlamıştım, şimdi üniversite 2.sınıf bitti. Eğitim hayatım bitecek bu dizi hala bitmedi.
@xemrexxx ve süralesi forumda dolaşırkenGerçekten o kopek ölmüştür şimdiye
ben bu konuyu başka türlü işleyeceğim @Çiğdem
@xemrexxx yüzünden hep yine çılgın fikirler verdi sana 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @alperuzben bu konuyu başka türlü işleyeceğim @Çiğdem
Arka sokaklarda hüsnü korona oldu dizide o konuyu farklı bir şekilde işleyeceğim @Çiğdem
Gerçekten o kopek ölmüştür şimdiye
@Çiğdem @serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Dosi @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat @ozmoturk @sokak sanati @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @dreamy @Bully @eskici @Hachiko hatırlamayanlar için dizinin ilk bölümünden bir kareEkli dosyayı görüntüle 82084
Ustada soralım öldü mü?
Üzerinden 140 bölüm geçmiş ablacım bilemedim.Hala oynamıyormu o yeni bölümlerde en son Mesut tuncu dövmüştü köpeğe vurdu diye yakın zaman değilmiydi o@Forumdash @xemrexxx @alperuz @serhatt @pompy
görünmüyor hiç @mrt-06Üzerinden 140 bölüm geçmiş ablacım bilemedim.
Aaa iyi dedin cnm
geberesice hep zarar ziyan
Ölmüştür kızHala oynamıyormu o yeni bölümlerde en son Mesut tuncu dövmüştü köpeğe vurdu diye yakın zaman değilmiydi o@Forumdash @xemrexxx @alperuz @serhatt @pompy
Ölmüştür kız
Bu sahneyi @xemrexxx daha dün gibi paylaşıyordu bunun üstünden bile 3-4 sezon çekmişlerÜzerinden 140 bölüm geçmiş ablacım bilemedim.
Zaman hızlı akıyor
Oldu cnm başka arzun .ssAhh sorma 1 gün 2 gün gibi geçse keşkede 1 hafta 2 haftaya yayılsa@mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?