Arka sokaklar bugün bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Asayiş merkez
17.bölüm
şule vuruluyor
Şakir ilyas ve terör örgütü rıza baba ve ekibini susturmak ister onun için hüsnünün çocuklarını seçer hedef olarak ilk baskın ersun hucumoğlu ama tek bağlantısı Amerikadaki bir ihale şirketi tuncun halasının şirketinin sekreteri terör örgüte nakit destek çıkıyor Mesut tunç yeşimin mezarına gider ardından okula gider
okul müdürü arabasını okuldaki bir çete örgütün emriyle arabanın lastiklerine yerine bomba bağlar ve okula saldırı düzenlerler tunç vurulur mesuttan intikam almak isteyen kubilay yeşimin başına terör örgütünü saran mesuttan intikam almak ister kız arkadaşı hemen hastahaneye götürülür kız arkadaşı babasını arar
eylem bu defa beyoğlu halk dönerinde marmaris büfe
rızanın kızı öğrenci olduğu okula baskın yapar hüsnüyle çatışırlar şakir vurulur ve ölür
ilyas ve adamları hüsnünün evini basar tekin metin şule suat ethem baba kaçırılır
rıza baba zeynepin annesi meral vurulur şule vurulur yavuz annesinin kalbini bıçaklar
lili ve adamı iş başına düşer
izbullah rıza baba ve ekibinin işini bitirin receple anlaştık şuçu suriyeye atcaklar her eylemi
rus bombası patlar taksimin üç yerinde marmaris büfe simit sarayı beyoğlu halk döneri patlar Hüsnüyle suat ottoman palace yemek yemeye gelmişken bomba patlar suların parmaklarını çalarlar 20 parmak yoktur rızağa kızının parmağı şeklinde gösterir
Kızının parça parça yollarım
Emir buraya urfaya gelin
17.bölüm sonu

ayyy cinsel organlarını kulakları burunları kesip yemek yapmayı geçmişsin bu seferde parmakları çalıyorlar bu hayal gücüne bayılıyorum vlla :kiki::kiki:

Evet anlaşılır ve güzel bir bölüm olmuş eline sağlık ...

ayyy cinsel organlarını kulakları burunları kesip yemek yapmayı geçmişsin bu seferde parmakları çalıyorlar bu hayal gücüne bayılıyorum vlla :kiki::kiki:
Bende bayılıyorum @pompy deki hayal gücüne evet en azından onlar yok sıra bana gelicek diye korkmuştum biran :(

Yok o kadarda değil :kiki:
Yaww size hatırlatmayın dedim 😳ama en çaree artık iş işten geçti bu hafta zaten sınav haftam beni kılıktan kılığa sokar artık....🙁
bence pompyle hiç rekabete girme karşına alma onu onun ooo karışık hayall gücüyle başa çıkmak zor olsa gerek iyi geçinmeye bak :kiki::kiki:
Haklısın ondaki hayal gücü bende yok😀 ama eminimki bana bişey yapmaz ben hedef değil deneme tahtası bile olamam:T

Yaww size hatırlatmayın dedim 😳ama en çaree artık iş işten geçti bu hafta zaten sınav haftam beni kılıktan kılığa sokar artık....🙁

Haklısın ondaki hayal gücü bende yok😀 ama eminimki bana bişey yapmaz ben hedef değil deneme tahtası bile olamam:T
ayyy kıyamam üzülme 😵😵 pompy o bölümü bitirdi artık otür şeylere birdaha gelmez merak etme tam aksine seni ispiyonladığı için @Maskeli Fedai yi alır hedefe hahaha :F