Arka sokaklar bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

20.bölüm
sağlık bakanının işviçredeki kızı istanbula örgüte yardım etmeye gelir bu işin içinde örgütte vardır ardından bide sağlık bakanı vardır sağlık bakanı ve ilkokul zamanındaki arkadaşlarıyla çete kurup okulu ve ankaranın altını üstüne getirmiştir
yeşim her şeyi mesuttan bilir ve kubilaya yardım etmek ister ve kubilayla yeşim güçlerini birleştirip mesutun sorumluğunda olan Çiğdemi tunçun yanında vurmak ister tunç çiğdeme çıkma teklif eder yüzükle tunçun halası yeşim ve kubilay Çiğdemle tuncu takip ederler tam bir anda silah patlar Çiğdemi kaçırırlar hemen tekin metini arar ve babasını hüsnü mesut toplanıp boğaza açılırlar Çiğdemin ağayına taş bağlayıp denize atarlar tunç istanbulun boğazına atlar hemen yüzerler tunç Çiğdeme suni teneffüs yapar alıp tekneye bomba koyarlar ve tekne patlar mesut yetişir hastahaneye götürür ikisini tunçun durumu ağırdır Çiğdem kurtulmuştur 1 mayıs günü rıza baba ve ekibi taksime gider ölen sendikacıları anarlar Vedat müdür bir koruyamadınız kızımı aferin oğluna mesut hedefi vedat müdürdür örgütün yemek yemeye giden vedat müdür Cıa tarafından kaçırılır eğer devletin ve kendi iyiliğini düşünüyorsan geri çek ekibi yoksa benden günah gider 3 kız çocuğunu ağaca asarak öldürürler metin tekin ağaç eylemindeyken çevik gelir gaz atarken polisleri asan sağlık bakanı ve patlıyan bomba metin tekin 10 5 den 45 40 kod 121 taksim gezi parkı göstericilerle polisler yaralı
ilyas bu burda bitmez
cevdet vay be rıza baba ve ekibine dikkat edin gözlemciyi inönü stadyumun inşaatına gömerler
İNşaatçılar üstüne bişey koyacakten bomba patlar
destere ben o sevgilimi bulunca öldürecem benim yanımda bomba patlatmak ne
Çiğdem- mesutu desterenin yanına götürür işte polis derdin varsa ona anlat baŞKA kadın cinayeti görmek istemiyorum
yeliz ulusoy bir millet vekilinin kızı ne yapabilceksiniz
gözlemcinin uyruk kemikleriyle böbrekleri çalınmıştır ve cinsel organı kesilip ölenlerin anısına dağıtmışlardır 31 martta ölen topçu kışlasında ölen şeriatçıları anmışlardır bu haymarket olayında ölenleride anarlar ama sendikacı 1 kız 1 erkek üstüste gömülür canlı canlı ve gezi parkını yakarlar tünele gelen yangın ve kazancı yokuşundaki patlama ve polis ve askerin arasında sıkışan sendikacılar bir işviçreli bir kız kırbaç gibi silahı salllayıp herkesi vurur ve onun sevgilisi mehdi bomba patlatır.
20.bölümün sonu

hahaha başıma gelmeyen kalmıyor bu seferde taş bağlayıp ayağıma denize atmışlar :F
tunca bakın siz kurtarmış beni yine kurtuldum bu bölümde'de :Z:Z:Z

hahaha başıma gelmeyen kalmıyor bu seferde taş bağlayıp ayağıma denize atmışlar :F
tunca bakın siz kurtarmış beni yine kurtuldum bu bölümde'de :Z:Z:Z
Sen asıl bana bak ya gene asıl benim başıma gelmeyen kamıyor aşırı uçmuş @pompy bana etmediğini bırakmamış,kanalda böylesine yayınlancak valla rtük derhal diziyi kapatır,Ulan dizide ne varsa başıma gelmişler gömmüşler gömdükleri yerde bomba patlamış ölmememişim ve cinsel organımı mı ne kesmişler bitmedi böbreklerimi ve uyruk kemiklerlimi çalmışlar ohaa yani...

Sen asıl bana bak ya gene asıl benim başıma gelmeyen kamıyor aşırı uçmuş @pompy bana etmediğini bırakmamış,kanalda böylesine yayınlancak valla rtük derhal diziyi kapatır,Ulan dizide ne varsa başıma gelmişler gömmüşler gömdükleri yerde bomba patlamış ölmememişim ve cinsel organımı mı ne kesmişler bitmedi böbreklerimi ve uyruk kemiklerlimi çalmışlar ohaa yani...
hahahha gömüyorlar yetmiyor birde bombayla patlatıyorlar :F
aaaa sonunda kesti demek pompy rahat ettmiştir bence artık :F

@xemrexxx de dizisinde forumdashın başına taş düşüp komaya girmişti o dizide de herkesin başı derde giriyordu özellikle reytingi artıktıracak kişilerin @gözlemci bunu yapan isviçreli bir kız sağlık bakanının kızı işviçrede okuyor

@xemrexxx de dizisinde forumdashın başına taş düşüp komaya girmişti o dizide de herkesin başı derde giriyordu özellikle reytingi artıktıracak kişilerin @gözlemci bunu yapan isviçreli bir kız sağlık bakanının kızı işviçrede okuyor
ne biçim kızmış bu bana veya bir başkasına etmediğini bırakmamış...