Arka Sokaklar Bitmeli mi ?

Berk Polat

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
116
Puanı
124
2006 yılından beri hala reytinglerde başarılı olan Arka Sokaklar dizisi devam etmeli mi ? yoksa final mi olmalı ?

Ekli dosyalar

• 1239475_10151591805681404_224994329_n.jpg
    1239475_10151591805681404_224994329_n.jpg
    58.2 KB · Hit: 6
Bu sezon biter artık. Kabak tadı vermeyi geçtim, iyice kendini tekrar etmeye başladı. Her bölüm ekipten biri ölümle burun buruna geliyor. Hastaneye düşüyor. Bir kere zaten 300 Bölümü geçiyorlar ve bence bitmeli artık. Ekranın yeni dizilere ihtiyacı var. :)

reytingleri o kadar da iyi değil ortalama gidiyo hep ve senaryosu berbat devam etmesi hata olan bir dizi

Belli bir hayran kitlesi var ama dizi devam ettikçe saçmalıyor,saçmaladıkça daha çok saçmalamak istiyor.:D Oyuncular bu projede yer aldıkları sürece sosyal medyada ve insanların gözünde her türlü dalga konusu olacaklar.Arka Sokaklar'da oynayan her oyuncu kariyerine büyük bir darbe vuruyor bence.Daha iyi projelerde yer almak varken ısrarla kendini tekrarlayan bir projede yer alıyorlar.

Bence artık bitmeli. Her sezon aynı şeyler zaten. Bir dizi zaten 2 sezondan sonra kabak tadı veriyor bana göre ama bu sene Cumartesi'yi iyi idare eder gibi. Kanal D'nin tek total dizisi olduğu için kolay kolay bitireceğini sanmıyorum açıkçası.

hayat biter vadi bitmez fazla heveslenmeye gerek yok yoksa allah korusun boğazında kalır yutarsanda hazım zorluğu çekersin onun için sen bu konulara fazla kafa yorma yoksa kafandan da olursu benden söylemesi

Arka Sokaklardan daha fazla süren diziler var, neden bitsin diyenler ilk bi o dizinin bitmesini istemiyorlar?

Arabanın arkasından binip önünden çıkmaksa aynısı, telefonu ters tutmak, aynada kameramanın görülmesi, azraille bilek güreşi desen var. İlk önce onlar bitsin de Arka Sokaklar da onlardan ibret alıp bitsin. :X