'Arka Sokaklar' 5. Kez Dalya Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
599be7628685760ea85ed241.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'dan büyük başarı!

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu ve Aylin Çınar'ın paylaştığı; 31 Temmuz 2006'da yayın hayatına başlayan yapım, 21 Aralık Cuma akşamı 500. bölümüyle ve yine aynı akşam dizinin 500. bölümü için hazırlanan özel bölümle ekrana gelecek.

Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Kanal D'de!

Yalnız bu hafta buluşmadı, 500. bölüm iki hafta sonra 21 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak. Ekstra 500. bölüme özel bir bölüm olacak, o bölüm de 21 Aralık'ta ekranlara gelecek. @Aserat :D

Evet hem üzüldüm hem şaşırdım. :F 2013'ten beri devam ettiriyordu. :F Sanırım kafası attı diziyi bitirdi. :F

Finali nasıldı. :A Ben yokken bitmiş sanırım ben okuyamadım. :A
Hhaha aslında ev değiştirme gibi düşünelim Aşk Maceraları dizisiyle devam ediyor oyuncuları kadroyu oraya taşıdı :F :F :F

500 bölüm görüp üstüne her yayınlandığı günde zirvede yer alan Rıza Baba Ve Evlatlarına kocaman tebrikler.

Zaten ilk başlarken hedef 500 bölümdü. Anlaşılan bir o kadar daha yolu var. Benim tahminim oyunculara gerçek hayatta bir şey olmadıkça dizi bitmez.