Tam aksine , içenler ne halde oluyorlar . Görün ki aklınıza bile getirmeyin bura da gençleri ,Bilgilendiriyoruz![]()
![]()
@Harunnn60 @XanTier
Denemeyi isterim Flakka'yı aslında![]()
Videoyu izleyene kadar “Falaka” diye okuyordum. Şu temiz kalbime bakar mısınız?
Tam aksine , içenler ne halde oluyorlar . Görün ki aklınıza bile getirmeyin bura da gençleri ,Bilgilendiriyoruz![]()
![]()
@Harunnn60 @XanTier
Videoyu izleyene kadar “Falaka” diye okuyordum. Şu temiz kalbime bakar mısınız?
Pompy sabahtan beri özelden deyip duruyor. Ben de dinlemiyorum gerçek mi bu 😱![]()
Bu nasıl sahne yaa krize girdim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İnternette dolaşan tüm videoları izlemişEksik olan "evde 2 sevgili içiyordu, adamın camdan atlama sahnesi yok"
![]()
Çok güzel bir sahneydi. Ali'ye acıdım. Çocuk resmen kuduz olmuş gibi hareket ediyordu.
Tesadüf eseri dün kanalları dolaşırken denk geldimAli en iyi oyunculuğunu çıkartmış
Sahneye de epey güldüm
@Çiğdem- yarışman bitince etiketlerin de bitti tabi![]()
Flakka olayını dedim ben.![]()
Buda başka bir sahne 😱😱😱Videoyu izleyene kadar “Falaka” diye okuyordum. Şu temiz kalbime bakar mısınız?![]()
Aaa görüyormusun cnm , Kanal D yönetim kurulu bakmamış bile zombi sahnelerine @YiğittVideoyu izleyene kadar “Falaka” diye okuyordum. Şu temiz kalbime bakar mısınız?![]()
Zaten bu bölüm toplumsal içerikli bir bölümdü. İnsanlara bu hapların ne kadar kötü olduğunu göstermişler. Umarım diğer dizilere örnek olur.Buda başka bir sahne 😱😱😱
Gelecek bölümüde izleyecem ,olayı hemen kapatmamaları iyi olmuşZaten bu bölüm toplumsal içerikli bir bölümdü. İnsanlara bu hapların ne kadar kötü olduğunu göstermişler. Umarım diğer dizilere örnek olur.
Kapatmaları uzun sürebilir sebep O çaya hap koyan kişi Akasya durağında sinanın eşi gülibikGelecek bölümüde izleyecem ,olayı hemen kapatmamaları iyi olmuş![]()
Ohaaa hiç tanıyamadım 😱😱😱Kapatmaları uzun sürebilir sebep O çaya hap koyan kişi Akasya durağında sinanın eşi gülibik
Annem tanıdı çok değişmiş demiOhaaa hiç tanıyamadım 😱😱😱
Hiç ateşi yükselip üstünü başını yırtan, zombiye dönerken kıvrılan yok mu?Buda başka bir sahne 😱😱😱
Bunlar kıyafetlerine ,önem veriyorHiç ateşi yükselip üstünü başını yırtan, zombiye dönerken kıvrılan yok mu?Flakka etkisi öyle yapyormuş
![]()
Kahkaha attımBuda başka bir sahne 😱😱😱
Kahkaha attımama çözünürlük rezalet
![]()
Adamlar ciddi bir şey anlatmaya çalışıyorbir an kur adama dönüşecek sandım@Çiğdem-
@xemrexxx bende kurt adam olacak sandımAdamlar ciddi bir şey anlatmaya çalışıyorGören Tolga Çevik şov izliyor sanır seni ayoll
![]()
![]()
![]()