Arka sokaklar 42.bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

42.BÖLÜM
KANLI eylem
Vedat müdürün toronu erkek arkadaşı tekinle beraber dans kursuna giderler ve o sırada tam engin komiserle yıldız üzerlinin düğününe gidecekten vedat müdür törene bütün ekibi çağırır
Saminin oğlu hoteli tarar mesutun sevgilisi buketi rehin alır işler ardından buket rıza baba ve ekibi iş başına düşer buketi kurtarmak için Ayhan bu ihanetini asla unutmayacam
mesut Ayhan saminin oğlu teslim ol

Sahne 2
çatışma çıkar saminin oğlu murat tarafından vurulur
Ayhan kaçar Nihatta ardından celil kuşcu hasan nedim ortaya çıkar

Sahne 3
Vedat müdüre tuzak kuran nedim vedat müdür bodrum başkanıyla Nişana giden vedat müdür ama o Nişanda tekin bombayı görünce patlıcak ve çöpe atar çıkın eğilin ateş çatışma çıkar ekip zamanında yetişir tekin rehin alınır tekini bıraktıklar kontenıra bomba bağlarlar sevgilisinide vedat müdürden kaybettiği parayı ister tam 3milyon dolar vermezse vedat müdürün kız toronu ölür der
Tekini bulan şule ve sevgilisi makasla keser ve ekipte gelir o sırada bombaya basarlar
ve patlar

Sahne 4
saminin oğlu ölür buketle mesut evlenicekten tam veterinere gider ve buketin veterinerini yakan terör örgütü mesut bu burda bitmez daha devamı seni ve ekibini yok etmeden bitmicek
ülker yiyen bir kıza bombalı saldırı olur ve işler karışır örgüttünde yeni eylemi ise KKTC eLÇisinin koruma müdürünü yok etmeyi planlarlar

Sahne 5
Rıza baba ve ekibi işbaşına düşer ama işler karışır lise Aşkının aldattığını görünce ve eski sevgililerini ve o kızın Arkadaşını canlı canlı pişirip yerler iftarda mahalleye dağıtırlar.
42.bölüm sonu

Arkadaşını canlı canlı pişirip yerler ?? 😱😱😱😱😱
Yazı düzeni oturmuş bu arada :)

kızın Arkadaşını canlı canlı pişirip yerler iftarda mahalleye dağıtırlar.
güzel olmuş @pompy

senin sayende yemeklere farklı gözle bakmaya başladım artık :F
ramazanda dağıtıyorlar birde ıyyyyyyyy beleş dağıtılan yemeklerden artık yemicem :F