Arka sokaklar 41.bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

41. bölüm
konuk oyuncular
beren saat
ilker inanoğlu
zeynep koçak
zeynep inanoğlu
Mert öcal
batuhan çalık
Pelin sönmez
onur şan

Rıza baba ve ekibine örülen tuzak başlarını derde sokar kanl eylemlerden şuçlanan rıza baba vedat müdür hüsnü. zeytin başkomiser işi çözmeye çalışırken mahallesinde patlıyan bombalardan sorumlu ilan edilir melek tutuklanır engin komiserin evinde Engin komiser söz müdürüm çözücem bu işi o eylemleri kim yaptıysa bulacağız

Yıldız üzerli bana derhal bilgi lazım rıza baba ve ekibinden ne istiyorlar
teoman Abla ben polisin kızıyla sevgiliyim hedefleri şule ve ben Asım bayraktar ve saminin ve oğlunun hedefi ekibi savunmasız bırakıp yok etmek hepsini bayadır kılpayı dönüyoruz olanlardan

cihangirde pararel adında bir pizzacıyı derin pizzanın tuttuğu adam hristiyanlara dana eti verir ve müslümanlara domuz eti verir ve o domuz hastaymış domuz gribinden ölürler
hemen o pararel adından pizzacı mühürlenir

Pizzacının patronu savunmasız kalınca hepsini kaybedince korumalarının derin pizzanın sahibi saminin oğlu pararel adında pizzacının patronunu kurşunlar ardından evi yakar hedefi onları koruyan koruma şubedir koruma şubeye düzenlenen bombalı pusu işleri karıştırır yıldız üzerli ve engin komiser çaresiz kalmıştır bune böyle

Yıldız üzerli ben biliyorum Nihat Ayhan Asım sami ve saminin oğlu
Engin vay sizi kötüler

hepsi iyileşir bayram havası vardır hastahanede doktor derya onları kurtarmıştır
Mesut işleri karıştıranı bulmamız lazım YOK aRTIK yİNEMİ polis

Engin komiser şuleyi alır teomanla beraber yıldız üzerlide vardır yanlarında

Mesut olanı basına anlatır
halk sokağa çıkar pisliğinizi örtmeyin diye slogan atar polisin müdahalesi sırasında yaralananlar olur
Polis silahsıza karşı silah çıkartır ve vurmaya başlar popolarından vurulurlar delik teşik olmuştur ve bu Taksim katliamı olmuştur ölenlerin Avukat hakim savcı restaurant sahipleridir bambi hotellerdeki turistlerde kurşunlar nasibini almuştır marmara hotelinde patlıyan bomba bir anda yangına sebep olur ve bu yangın taksimi kararkır ve her yer kangölüne dönmüştür

Engin bu işi çözmek için mesutla beraber hareket etçeklerdir kısa süreliğine ekibin yeni lideri mesut komiserdir

Enginle mesut aileleri barıştırır
Ayça ve Alinin düğününe gider ekip hep beraber boğazda yapılan düğün bitince ihbar gelir
Taksimde kod 121 aci bütün Asayiş ekiplerinin intikali lazım gidince ekip şaşırır Taksim mi burası
kararmış 10 dk da
ve bide kangölü olmuş savcıyı vuran AYHAN ve adamları olay yeri inceleme ekibi bu nasıl inceleme
savcı yok bişey yok hemen temizlemişler yıldız üzerlinin kan bulucu gözlüğü
mesut halimize bak
buket söz babanı yakalıcam
Buket babasını babalıktan rededer Ayhan iyicesine sinirlenir
bu burda bitmez
41.bölüm sonu

İmla hatalarini azaltip daha anlasilir yapmissin. Bunu @destere bile anlar))) fena olmamis. Ama @xemrexxx anlar mi ondan emin degiim))))

Son düzenleme:
bencede gelişme var hatta benim senaryoımdan daha iyi olmuş durumda şuan yazı düzenin pompy :kiki::kiki: