Arka sokaklar 36.bölüm (+18)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
th

36.BÖLÜM
kurnazlık
Rıza baba ve ekibi başı beladadır ayrı ayrı hepsi sürülmeye başlamıştır ama buda bitmemiştir Asım sabriyi jandarmayı pusuya düşürterek kaçırır adliyeye gelen zeytin başkomiser ve murat pusuya düşer ve rehin alınır çatışma sonucunda

Vedat müdür zeyneğ ve Ali yle beraber operasyon yaparlar arkadaşlarını kurtarırlar adamlar kaçar sabrinin yerini öğrenemezler

Sahne 2
Çökertmeden dalamana giderler dalamandan hava alanından Türkmenistan uçağına binerler odunoğlu Aşireti onları koruyacaktır bayram odunoğlu Aşiretin küçük ağasıyla Türkmenistana kaçarlar
Rıza baba ve ekip eğer hüsnünün sürülmesini engellemek istiyorsak odunoğlu Aşiretinin kaynağını öğreneceksiniz

SAHNE 3
rIZA baba ve ekibi Türkmenistana gider. Aşiretin küçük ağasının peşine düşen Sabri ve Asımın adamları çatışma sonucunda yakalanır

Sahne 4
şuleyi istemeye gelir aşiret tek tek tek Asımla sabrinin kaynaklarını basan mesut adamları yakalar ve sürgünü geri çektirirler

Sahne 5
Şule Aşirete verilir sözlenirler o sırada polis basar ve bombadan dolayı tutuklar hüsnü
Azmi ve teoman 2. hürrem ne olacak kurnazlıkta sınır tanımıyor
ve evlerine geçerler istanbulda havai fişek patlar
kız için oğlunuda öldürür kanuni sultan süleyman gibi Aşk için babasını satan oğlunuda satar
ne uyuşturucu nede silah hepsi polisin elindedir.
Nihat Ayhan bu burda bitmez daha devamı var sabri ve Asımda biz bitti demeden bitmez intikam alınacak mutlaka.
36.bölüm sonu

Hayır bende merak yok yanlış anlaşılmasın fragmanlarla dizi tutmuyor yanlış diziyimi okuyorum diyorum :A Yoksa elbette tasdiklemem tecavüzü
hahaha ne bileyim cnmm iftarını açıp koşmussun buraya her gördüğün konuya nerde tecavüz diyorsun çüşşş dedim yanı kusura bakma hahha :F:F

hahaha ne bileyim cnmm iftarını açıp koşmussun buraya her gördüğün konuya nerde tecavüz diyorsun çüşşş dedim yanı kusura bakma hahha :F:F
İftardan önce yazdım ben :A ayrıca işim olmaz tcevüzle felan zaten son dönemlerde iyicene karşıma çıkar oldu bu 1 sene içinde :T: