Arka Sıradakiler Kanalı Belli Oldu

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
859
"Önce haberi vereyim. İyi mi kötü mü siz karar verin. Malum 4 yıldır aralıksız izlediğimiz 'Arka Sıradakiler' dizisi önceki günlerde Fox TV'de sona ermişti... Bana göre dizinin bitme nedeni malum reyting kaybından başka bir şey değildi. Ama izleyici alıştığı 'Arka Sıradakiler'in oyuncu kadrosuna göre bir anda 'barışı simgeleyen bir dizi olmasından sıkılmıştı'... Dizinin Gamze karakterine can veren oyuncu Sinem Öztürk önceki gece bombayı patlattı. 'Arka Sıradakiler', ilk sezonun kadrosuyla birlikte yeniden çekilmeye başlıyor ve yeni kanalı da muhtemelen TNT olarak belirleniyordu... Şimdi başka bir yapımcıyla yürümek kararını alan dizi yine Hamdi Alkan yönetmenliğinde kameraya alınacak... Ve eğer işler yolunda giderse, o bildiğimiz 'psikopat' halleriyle Büyük Zafer Lisesi öğrencileri yine hayatımıza girecek... Üniversiteye girmişlerdi filan demeyin. Dizi, lisede oturdukları arka sıralardan yeniden ders yılına

Kaynak: Mesut Yar

Gelişmeler İçin FavoriForumum.Net'i Takip Edin

Tespit doğru, arka sıradakiler tema aniden değiştiği için zirveden dibe indi ve kaldırıldı ama ben yine de bitirilmiş ve hikayesi farklı yönde ilerlemiş bir dizinin geriye sarılıp baştan başlamasını doğru bulmuyorum. Bu seyirciyi kandırmaya çalışmak gibi geliyor bana ve büyüyü bozuyor kanımca. TNT'ye yakışacak bir dizi olduğunu hiç sanmıyorum.

Bakalım nasıl olacak ilk bölüme nasıl olmuş diye bakmayı düşünüyorum

bu saatten sonra tutması imkansız boşuna uğraşıyolar.

bitsin artık bu dizi ya sakız gbi uzadı ne güzel kurtulduk dedim.. 😛 yne başladı.. inş. tekrar yayından kaldırılır

TNT hep işi bitmiş dizileri almaya devam ediyor. ( KVP hariç ) Bence TNT ortalamasının biraz üstünde gidebilir. Ama fazla uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum

bitsin artık bu dizi ya sakız gbi uzadı ne güzel kurtulduk dedim.. 😛 yne başladı.. inş. tekrar yayından kaldırılır
sen ne diyorsun yha diziyi küçüm düşürüyorsun buna hakkın yok eskiden reytingleri nasıldı hep zirvedeydi bida arka sıradakilerden böle bişey demee!!!

Arka Sıradakiler bir zamanın reyting kralı bir dizidi aynı başarısını beklemiyorum bende olursada çok süpriz olmaz benim için

sen ne diyorsun yha diziyi küçüm düşürüyorsun buna hakkın yok eskiden reytingleri nasıldı hep zirvedeydi bida arka sıradakilerden böle bişey demee!!!

dizi ilk başlarda güzeldi.. bende izliyodum ama çok uzattlar sakız gbi sündürdüler.. dahada uzatmanın bi mansı yokkii yani herşey tadında bırakılsın.. 😛 ayrıca sen eski ratinglerine nie bakıyosun şimdikine bak... bi dizinin ratingi hep aynı kalmıyo bak konu çok tekrarlanıomuşki demekki dzi yayından kaldırıldı.

TNT'de ekrana gelecek demek ki bir son dakika degisiklikligi olmassa.. Dizi için hayirli olur umarim