"Arka Sıradakiler" Dizisinde Son Bilgiler!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
- Arka Sıradakiler dizisi 1 Ocak 2012 Pazar günü TNT ekranlarında olacak.

- Dizinin tanıtım fragmanı hazırlandı. 24-31 Aralık 2011 tarihleri arasında TNT ekranlarında yayınlanacak.

- Arka Sıradakiler 89. bölümden itibaren TNT ekranlarında olacak. 88. bölümde Oktay dövülüp denize atılmıştı daha sonra Arka Sıradakiler Umut olarak dizi devam etmişti.

- Saffet rolünü oynayan Barış Atay dizinin yeni bölümlerinde olmayacak.

- Bülent Emin Yarar'ın canlandırdığı Kemal Hoca Karakteri dizinin yeni bölümlerinde olmayacak.

- Arka Sıradakiler dizisinde Kemal Hoca'nın yeğeni Zehra karakterini oynayan pelin Akil yeni bölümlerde olmayacak.

İlk 30a girer bence. Çok büyük başarı olmaz, ama TNT için yeterli olacaktır.

ne gerek vardı şu diziyi bi daha çekmeye anlamıyorum.reytingleri çok çok kötü olacak.

Bence ilk 30'a filan giremez. En fazla ilk 60'a girebileceğini düşünüyorum

Keşke bu işi bitirselerdi

Dizinin sevenleri için tekrardan yapiliyor, yoksa yapilmazdi

Dizide Gamze olacak yeniden
Çok sevindim

geçen gün twitterda açıklama yapan ve bu açıklama ile yönetmen Hamdi Alkan ile birbirine giren Temmuz Karikutal'da dizinin yeni bölümlerinde yok. Karikutal, 4 sezon Yadigar karakterini oynadı. Ve geçirdiği trafik kazasından sonra engelli olduğu için Hamdi Alkan tarafından 2 kere diziden çıkartıldığını, ikisinde de yapımcısı Birol Güven'in diziye geri aldığını yazdı. 3. kez diziden çıkartılma söz konusu olunca twitterda Hamdi Alkan'a demediğini bırakmadı.

Gerçekten böyle birşey söz konusu ise Hamdi Alkan'a yazık... Çoluk çocuğu var, Allah çıkartır acısını...

Eski kadroyla başlıyorsa Yadigar niye yok anlayamadım zaten. Bir gariplik olduğu kesin. 89. bölümde Yadigar vardı dizide... Kemal hoca, Saffet, Zehra... Bunlar başka dizide oynadıkları için Arka Sıradakiler'de yok. Ama Temmuz Karikutal'ın olmayışı bi gizem içeriyor...