Arka Sıradakiler Dizisi KANAL D de Devam Edecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
563867_323520464395818_1537201788_n.jpg
2012 Sezonunda yayınına TNT kanal'ında Devam Eden Arka Sıradakiler dizisi yeni sezonda KANAL D ekranlarında olacak. Bes Prodüksiyon'un sunduğu gençlik dizisi Arka Sıradakiler TNT'nin Kapan...masının ardından Yeni Sezonda Pazar Akşamları Kanal D'de olacak...

FİNAL BÖLÜMÜ GÖSTERİLMEDİ.

TNT Ekranlarında FİNAL bölümü olarak adlandırılan son bölüm ekranlara gelmedi. Çekilen son bölüm ileriki günlerde Kanal D ekranlarında SEZON FİNALİ olarak yayınlanacağı bildirildi.

Kaynak : Sinemagazin

Ekli dosyalar

• 563867_323520464395818_1537201788_n.jpg
    563867_323520464395818_1537201788_n.jpg
    41.5 KB · Hit: 508
canı sıkılan dizi transfer ediyor kanal d neden alsın arka sıradakileri çok saçma

Mümkünatı yok. Kanal D dizi transfer etmez. Heleki ilk 100e girmeyen diziyi hayatta transfer etmez

heyecan bastı :D belki doğrudur ki umarım öledir :D

Umutsuz ev kadınları FOX a geçiyor twitterda ad verilmeden fox a sürpriz transfer diye duyuruldu

Ne yani şimdi de TNT`de izlediklerimiz mi rüyaydı. :d Bu dizi sürekli kazık atıyor :d O zaman Oktayın rüya görmesi de rüyaydı. Rüyanın içinde rüya görüyor bu da bir rüya olsa o zaman Oktay rüyasında - rüyasında rüyasında rüya görüyor :d Bu çocuklar kazık kadar oldular hala lisedeler :d

- - - Ekleme - - -

Umutsuz ev kadınları FOX a geçiyor twitterda ad verilmeden fox a sürpriz transfer diye duyuruldu
Hiç sanmıyorum. Olsa olsa Akasya Durağıdır. O dururken UEKyı göndermez Kanal D

sana bu konuda dalga gecmemeni söylemistim ! sen ferihana bak önce :D neyse neyse kanal d de belki 1-2 yıla atlarlar üniversiteli olurlar :D

Arka Sıradakiler dizisi eski lisemde çekildiği için Foxtayken izliyordum.Ancak Tnt ekranlarında izlemeyi tamamen bıraktım.Zaten Arka Sıradakiler Umut başladıktan sonra dizide kopukluk çok fazlaydı.Finalden sonra bir daha başlaması da acayip saçma gelmişti.Bence bitirmeleri en doğru karar olacaktır.Kanal D de başlayabileceğini düşünmüyorum.

Bir kaç gün sonra görürsünüz umutsuz ev kadınları Fox ta :D Haluk gibi atmıyorum kaynak sağlam

Foxa transfer olsa Akasya olur kesinlikle. 2-3 hafta 4 reytinge düştü diye yollamaz Kanal D. Akasyayı yollamadı da onu mu yollayacak.

kesin konusma belki bisy oldu kanal d yayınlamak istemiyo alla alla :D

oooo revan çok sert konustun knk ayıp ediyon foxa gıcıklığın nedir alabilir ki doğal bisey?

oooo revan çok sert konustun knk ayıp ediyon foxa gıcıklığın nedir alabilir ki doğal bisey?
Yok Gıcıklığım falan yok. Yani konu yanlış. Kanal D`yi çocuk mu yönetiyor ki Umutsuz Ev Kadınlarını satsın Arka Sıradakileri alsın. Hangisinin reytinglerinin iyi ve kaliteli olduğu tartışma konusu bile değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...