arka sıradakiler bodrum tv de yeni dizi

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
[video]http://www.vidivodo.com/video/arka-siradakiler-jenerik/128456[/video]
[video]http://www.izlesene.com/video/arka-siradakiler-jenerik/1269175[/video]Altıntaş film sunar
[video]http://www.izlesene.com/video/arka-siradakiler-jenerik/1269175[/video]
Arka sıradakiler

1 Bölüm

Büyük gün

1 Sahne

31 Mayıs 2013 Cuma Günü

Büyük zafer lisesi

Oktay ve Gamze Taksime gitmek isterler çünkü orda Bir süpriz yapacaktır Oktay Gamzeye
Büyük zafer lisesinin Edebiyat öğretmeni müdürle konuşur gezi parkına pikniğe gitsinlerde çünkü temiz hava zekayı yükseltir

Sahne 2

10.sınıf

Kemal öğretmenHaydi Bütün okul gezi parkına pikniğe gidiyor bizde gidiyoruz
Gamze sağol öğretmenim içimiz açılacak
Kemal öğretmen önemli olan insanın vicdanı

Sahne 3

Taksim Gezi Parkı

Kemal öğretmen ve öğrencileri gider

Sahne 4

Harbiye

Kerem intikam için Polise derki Kerem Kemal öğretmen ve öğrencilerinde silah var ve bütün polisi yok etmeyi planlıyor

Sahne 5

Taksim Gezi Parkı

Polis kemal öğretmen ve öğrencilerine Gaz bombası ve tazikli suyla Okul servisi uçurumdan aşağı düşer ve servis büyük zafer lisesinin önünde Yalçının koyduğu bomba patlar

1 bölümün sonu

Son düzenleme:
Bir gün kanalın adı Taksim TV oluyor bir gün ise Bodrum TV. Yarın da Çeşme TV olur sanırım @pompy :)

Tekrar felan yayınlıyamağacağım için eskiden yazdığım dizileride gösteriyorum @Fks14 nasıl olmuş

- - - Ekleme - - -

billykane senin sevdiğin diziyi test ediyorum hangi güne koysam diye yeni sezonda

- - - Ekleme - - -

007at eylüle kadar Sihirli annem ve selina yok

Bir gün kanalın adı Taksim TV oluyor, bir gün ise Bodrum TV. Yarın da Çeşme TV olur sanırım @pompy :)

Furkancığım, yani bence şu Pompy'ye özel bir bölüm verelim, ucube konularını orada açsın ama bence çok büyük bir görüntü kirliliği ve kalite kaybı var bu konulardan dolayı...

Furkancığım, yani bence şu Pompy'ye özel bir bölüm verelim, ucube konularını orada açsın ama bence çok büyük bir görüntü kirliliği ve kalite kaybı var bu konulardan dolayı...
Abi şimdi hakaretten veya kişiyi kışkırtmaktan @Forum Yönetimi panpamdan uyarı alacaksın :D

Kerem'in yüzünden Kemal öğretmen ve öğrencilerin başlarına gelmedik şey kalmamış.
Taksim'de biber gazı fikri çok hoşuma gitti.:) @pompy Çok güzel olmuş eline sağlık.

Kerem'in yüzünden Kemal öğretmen ve öğrencilerin başlarına gelmedik şey kalmamış.
Taksim'de biber gazı fikri çok hoşuma gitti.:) @pompy Çok güzel olmuş eline sağlık.
Sacmaliyormuyum ben acaba
Zaten hamdi alkan gibi yapmam kubi-lay oyle demişti oyuzden final kararı verdim
4 bölümde final @sürgünüm

Sacmaliyormuyum ben acaba
Zaten hamdi alkan gibi yapmam kubi-lay oyle demişti oyuzden final kararı verdim
4 bölümde final @sürgünüm
Sakın öyle düşünme,senin bi'şeyler ortaya çıkarmak için çalışman takdiri hak ediyor.:)

Sana saçmalıyorsun diyenler çok biliyorlarsa gelsin daha iyilerini kendileri yazsın..Sen canını sıkma meyve veren ağaç taşlanır.:)