Arif Erkin ve Yılmaz Gruda'nın Tatlı Atışması (Menajerimi Ara 12. Bölüm)

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,046
Puanı
1,060
Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde her hafta ünlü konuklar konuk oyuncu olmaya devam ediyor. Dizinin 12. Bölümünde usta oyuncu Arif Erkin 2. kez konuk oldu ve bir diğer usta oyuncu Yılmaz Gruda ile olan sahnesi ve tatlı atışması izleyicilerden tam not aldı. Bu ikili zamanında 'Yabancı Damat' dizisinde iki ezeli düşmanı canlandırmıştı.

İşte o hem güldüren hem de duygulandıran sahne:
(Sadece ikilinin sahnelerini oluşturduğum video)

(Dizi sayfasının sahnesi fakat arada başk sahnede koymuşlar)

Türkiye'de engel yemiş galiba? Ben tıklayıp YouTube'den görebiliyorum.
Neyseki diğer videoda var ama Tols baya uğraştı 😏

Harikasın canım. :Z Benim bir şey yapmama gerek kalmadan sen aldın intikamımı. :A

Bu arada cidden çok güzel sahnelerdi. Hele en sonda kol kola girmeleri. :bhr:
Kader intikam aldırttı :A
İlk video açılmıyor mu?
Bak o fotoyufa konuya koyacaktım unuttum
EmVBWcFWEAEnz9Y.jpg

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yabancı Damat'ı bu yaz izledim ve onun üstüne farklı şartlarda olsa Memik-Celayir kavgalarını hatırlatan bir sahne görmek çok güzeldi. :bhr: Yeni senaristten böyle güzel sürprizlere devam etmesini bekliyoruz. :A

Oha :F
@Emre Ozansoy 'un etiket listesiydi. Kendisi bile ekli diye herkes var sandım :F bakmadım.
@Özgür intikamını aldım :A
O da daha önce benim yaptığı etiketi aldığı ve ismimi hala eklemediği için öyle kaldı. :A
Harikasın canım. :Z Benim bir şey yapmama gerek kalmadan sen aldın intikamımı. :A

Bu arada cidden çok güzel sahnelerdi. Hele en sonda kol kola girmeleri. :bhr:
İntikam değil insanlık hali. :A

Yabancı Damat'ı bu yaz izledim ve onun üstüne farklı şartlarda olsa Memik-Celayir kavgalarını hatırlatan bir sahne görmek çok güzeldi. :bhr: Yeni senaristten böyle güzel sürprizlere devam etmesini bekliyoruz. :A

O da daha önce benim yaptığı etiketi aldığı ve ismimi hala eklemediği için öyle kaldı. :A

İntikam değil insanlık hali. :A
Hadi ordan nesi insanlık hali basbaya bana bilerek yapıyorsun. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Sahne çok iyiydi. Hele Peride'nin ikisine "yallah" dediği kısım ayrı bir eğlenceliydi. :A

VPN ile izlemeyi deneyeceğim. :A
Geçen hafta VPN deneyimim oldu, merak edip baktım. 1-2 ay öncesinde de ne olduğunu bile bilmiyordum VPN'nin :A ilerde lazım olur belki :A
Almanya Fransa alma, oralar bile olmuyor :F İsveç'e gel sen :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür