Ariana Grande ft. Nicki Minaj - Side to Side | Yeni Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060
Genç şarkıcılardan Ariana Grande yeni klipini yayınladı.

Bu yıl yayınlanan 'Dangerous Woman' albümünde yer alan 'Side to Side' şarkısına rapçi Nicki Minaj eşlik ediyor.

Klip:

MVA 'dan önce neden yayınlanmamiş:X siyah parkeli süper Ariana'nın hatta o bile değil demiştim klibi izlerken:X nicki anam sen p**rno sektörüne yönel yaa! :X

Ben klibi çok sıradan buldum ya. Into You gibi bir klibi olsaydı keşke. :(

Ayrıca ben şarkının büyük bir hit olmasını istemiyorum. Bunun sebebiyse Ariana'nın sadece düet şarkılarının hit olmuş olması (Problem, Break Free) Bu kadar yetenekli bir kızın solo şarkıları nasıl hit olamaz. :( Umarım Dangerous Woman veya Into You daha iyi bir stream ve satış elde eder :Z

Klip çok kötü. MTV performansı rezalettir zaten hiç sevmedim. Şarkıda basit çok sesine uygun değil Ariana'nın bence.

Ari sesini satmaya devam etsin bence. Böyle videolar ile gündeme gelmesi kalitesini düşürüyor.:(

26. gününde 121.5M.
Ortalama günde 4.5M+. :D
Baya iyi gidiyor, 500'i geçer.

Şarkı baya iyi ya. :D Onun dışında şu Niki'yi hiç sevmezdim ama bu klipte bir hayli tatlı geldi bana. :D

Klip çok kötü. MTV performansı rezalettir zaten hiç sevmedim. Şarkıda basit çok sesine uygun değil Ariana'nın bence.

Ari sesini satmaya devam etsin bence. Böyle videolar ile gündeme gelmesi kalitesini düşürüyor.:(

Şarkı konusunda fikrimi iptal ediyorum çok hoş bir şarkı olduğunu anladım sonra ki dinlemelerimde.:X Ama klip gerçekten çok basit. olmamış.