Arda Turan'dan Fatih Terim'in Açıklamalarına Karşılık Geldi!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
35,685
Reaksiyon puanı
26,893
Puanı
1,051
Yaş
28
Konum
İstanbul
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

Arda Turan'dan Fatih Terim'in Açıklamalarına Karşılık Geldi!

PkewZOCelka6gy6v46b3QQ.jpg


Barcelona yıldız futbolcu Arda Turan Fatih Terim'İn basın toplantısının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Milli takımı bırakan Arda Turan, Fatih Terim'in Kosova maçının ardından düzenlediği basın toplantısının üzerine NTV Spor canlı yayına bağlandı ve çarpıcı ifadeler kullandı.

Arda Turan:
"Ben bıraktım. Bunu söyleyeyim. Neden hala arkamdan konuşuluyor? Hayatım boyunca Bilal Meşe'yi uçağın orada ilk defa gördüm. Hoca bunu 3 ay içinde tutup konuştu. Her şeyi hocamın yüzüne söyledim ama hoca, benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında söyledi."

"Neden eşofmanla açıklama yaptım. Bazı arkadaşlarım benimle beraber bırakacağımı söyledi. Bazıları 'Biz de geleceğiz' dedi."

"Hocanın yanına çıkıp da helallik almak istedim. Hoca bana söylemek yerine, basın toplantısında söyledi. 'Sen bu metinleri oku, halledebiliriz' dedi. Ben de 'Ben artık takıma zarar veriyorum, bırakayım' dedim."​



"Ben bir olay varsa hepsini söylüyorum. Ben bıraktım ve herkese teşekkür ediyorum. Bıraktım arkadaşlar. Benim orada olmam bana zarar veriyor. Bana aylar boyunca primci dediler. Biri de değil demedi."​
Orijinal formatta oku
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,972
Reaksiyon puanı
8,352
Puanı
1,061
Arda`yı başından beri hiç sevmem ama bu konuyu 1 yıldır anlayamıyorum.Bu olay aslında çok basit.Adamlara 500.000 para prim vereceğiz demişler.Bir kısmına bir kısmı verilmiş bazılarına hayır.E adam da gitmiş sormuş ne oluyor diye.Burada kötü bir şey yok benim açımdan.Burada Sorun varsa sorumlusu belli TFF.Fatih hoca da formdan düşmüş.Normalde bu konuyu Euro 2016 öncesi 1 günde hallederdi.Prim vaat etmişsen vermen lazım.Eğer kendileri baştan prim istediyse o da artık Arda`nın,Burak`ın ayıbı.