Arda Turan Resmen Barcelona'da!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Arda Turan'ın yeni takımı belli oldu.

Barcelona, Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Katalan kulübü transferi resmi sitesinden duyurdu.

Sezonu Şampiyonlar Ligi, La Liga, ve Süper Kupa ile tamamlayan Barcelona milli futbolcu Arda Turan'ı renklerine bağladı.

Barcelona, Atletico Madrid'e bonservis bedeli olarak 41 milyon euro ödeyecek.

Arda Turan bu hafta içi resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Son düzenleme:
Helal be Mlade Bleslow maçını dün gibi hatırlıyorum, ilk defa izlemiştim Arda'yı ve resmen şov yapmıştı. O zamandan belliydi zirveye çıkacağı. Umarım Barça'nın vazgeçilmez 11 inde olur! Galatasaray'ın ve Türk futbolun en büyük gururu.

Atletico Madrid efsane Arda Turan şeklinde mesaj yayınladı.

Tüm Türkiyenin Ardayi tanidigi macti o Mlada Boleslav maci, bende cok iyi hatirliyorum rakiplerini saga sola yatirip durmustu o macta

Barcelonaya transfer olmak önemli bir basari ancak bu performansi orada sürdürmek ve 40 küsür Milyona Transfer olmayi hakettigini gösterecek bir performans sergilemeli orada.

En pahali yedek transferlerden biri olur

Ocak ayina kadar oynayamayacak.

Arda Turan şuanda Dünya Gündeminde 1. sırada.

Helal olsun sana Arda. Türkiye'nin, Galatasaray'ın gururu.

İnşallah ilk 11'e girmeyi başarır.

@EFE UYSAL oynamasini bende isterimde ama Arda'yi iniesta'yi kesecek kadar yetenekli bulmuyorum.
Hem Ocak ayina kadar bir yere kiralamazlar ise Ocak ayina kadar top oynayamayacak.

@EFE UYSAL oynamasini bende isterimde ama Arda'yi iniesta'yi kesecek kadar yetenekli bulmuyorum.
Hem Ocak ayina kadar bir yere kiralamazlar ise Ocak ayina kadar top oynayamayacak.
Ben kolayca oynayacağını düşünüyorum performansını gösterip 41 milyon euroya aldılar oynaması lazım, belki başka bir takımda oynar.

Büyük gurur gerçekten ama orada başarılı olur sürekli oynarsa işte o zaman daha çok seviniriz.

Allah yardımcısı olsun İnşallah Barcelona da yeteneğine yetenek katıp A Milli Takımımıza büyük katkıları olur İnşallah

Hayırlı olsunda, biz mi göremedik yeteneğini.

Türkiye'de olsa 2. lige alırım adam Barca'ya gitti.

Hayırlı olsun. İnşallah yeteneğini iyi seviyeye getirmesini sağlar.

Barcelona çok para vermiş. Üstelik barcelona gibi bir takımda ilk 11 forması kapmak çok zor ya tamam ya devam kararı vermiş gibi duruyor umarım başarılı olur ve futbolunun zirvesine çıkar.

Bu arada forma numarası belli oldu mu?

Son düzenleme:
Düşünün, Barcelona'da oynayan bir Türk futbolcu var. Ne kadar muhteşem bir olay. Arda Turan açıkcası Barcelona gibi bir kulüpte yer almakla zaten büyük bir başarıya imza attı. Bir diğer başarısını diğer futbolcularla rekabete girmekle yapacak, bir de rekabette başarılı olursa... Daha da gurur verici bir şey olur. Barcelona'ya değerini arttırarak transfer oldu, bu da büyük başarı. Türk futbolunda bazı şeylerin geliştiğinin, değiştiğinin ve Türk futbolcularının dünya devi kulüplerde yer alabileceğini gösteriyor. Bu sayı Arda Turan ile birlikte artmasını dilerim, ki artacaktır da. Hayırlı olsun. Arda Turan'a başarılar dilerim. Umarım orada da performansını daha da arttırarak bizi gururlandırmaya devam eder. Esas futbolunu göstereceği kulüp burası, kendini burada ispatlayacaktır.