Aras Bulut İynemli

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,386
Puanı
1,061
Öyle bir geçer zaman ki'de rol almış ve şuan Muhteşem Yüzyıl'da [HASHTAG]#Bayazit[/HASHTAG] rolüyle milyonların beğenisini kazanmış genç oyuncu

%C5%9Eehzade-Beyaz%C4%B1t.jpg

Son düzenleme:
Bir kere en büyük beğeniyi #öylebirgeçerzamanki [HASHTAG]#mete[/HASHTAG] karakteriyle elde etmiştir. :) yanlış lense edilme çabalarını bırakalım lütfen.

Bir kere en büyük beğeniyi #öylebirgeçerzamanki [HASHTAG]#mete[/HASHTAG] karakteriyle elde etmiştir. :) yanlış lense edilme çabalarını bırakalım lütfen.

Hepsini yazmak sitemedim.:(Yanlış değil doğru şuan [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] biliyor herkes onu.:D

Hepsini yazmak sitemedim.:(Yanlış değil doğru şuan [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] biliyor herkes onu.:D

Genele yaydığında herkes mete der. Ki forumun çoğu bile öbgzk ile aklımızda olucak diyor. :)

Genele yaydığında herkes mete der. Ki forumun çoğu bile öbgzk ile aklımızda olucak diyor. :)

Tamam ama ben [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] olarak daha çok sevdim.:( Başkası açsaydı konuyu.

@yakup09 ekleme yaptım yeter.:D

Aras Bulut İynemli & Tolga Sarıtaş Muhteşem Yüzyıl'daki oyunculuğuyla level atlamıştır.:)

ÖBGZ'de yıldızını parlatmış MY'de yıldızı süpernova olmuş oyuncudur :))

Ö.B.G.Z'deki efsane performansıyla akıllarda yer edinmiş oyuncudur. :A

my deki diğer oyuncular gibi aldığı set havası ile oyunculuğunu baya geliştirmiştir :)))