Ararsan Bulamazsın,Bulursan Aramazsın

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
İnsaneşya veya birçok konuda olan durumdur.Mesela bir insanı aradığımız zaman ortada yoktur.Ama o kişiyi aramadığımız zaman yanımızdadır.

Forumdan bir örnek:
-Haxball gecelerinde son 1 kişinin aranmasına rağmen bulunamaması.Aranmadığız zaman olması.

Son düzenleme:
İki Dünya Arasında dizisinin 246-250.bölümleriyle ilgili detaylı tüyolarınız varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum sizden

Eşyalarda çok sık rastladığım durumdur. Mesela kaybettiğim silgimi o kadar arar ve bulamazken daha sonra elimde olduğunu fark etmişliğim olmuştur. :D

İki Dünya Arasında dizisinin 246-250.bölümleriyle ilgili detaylı tüyolarınız varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum sizden

Ya baya baya böyle oluyor cidden lazım olmaz karşında durur lazım olur normalde karşında olduğunu bilirsin ama orda yoktur. :D

aynen öyle aga bişey arayıp bulamadığımda harbiden çok kötü oluyo ya :D

- - - Ekleme - - -

nadir153 post: 1405553' Alıntı:

yok kardeş çekimler başlamış bekle yakında başlayacak zaten :D

İki Dünya Arasında dizisiyle tüyolar keşke elinizde olsaydı ya çok merak ediyorum neler yaşanacağını peki sizden bir şey soracağım başta Samanyolu tv`nin dizileri olmak üzere tüm dizilerle ilgili yeni bölümlerin tüyoları ve bilgiler almam için hangi gizli kaynaklar sağlam söylermisiniz rica ederim

Son düzenleme:
nadir153 post: 1405566' Alıntı:
İki Dünya Arasında dizisiyle tüyolar keşke elinizde olsaydı ya çok merak ediyorum neler yaşanacağını peki sizden bir şey soracağım başta Samanyolu tv`nin dizileri olmak üzere tüm dizilerle ilgili yeni bölümlerin tüyolarımı almam için hangi kaynaklar sağlam söylermisiniz rica ederim

küre tv de vardır belki kardeş :D

facebook sayfalarında olabilir pek bi bilgim yok face ve twitter sayfalarında olur belki :)

facebook sayfalarını denedim fakat hiç birinde STV dizileriyle ilgili tüyolar bile yok hatta vermiyorlar bile

- - - Ekleme - - -

ben sadece Samanyolu dizileriyle ilgili değil tüm kanallarda yayınlanan tüm dizilerle ilgili bilgiler ve tüyolar almak istiyorum o yüzden değil gizli kaynaklarınız var mı

o zaman yapacak bişey yok kardeş boşver tüyoyu tüyolar yalan çıkıyo hep :D

- - - Ekleme - - -

vadiyle ilgili tüyolar verebilirim ama tahmin niteliğinde senaryo yazılmadı bile :D

Kurtlar Vadisi ile ilgili tüyoları ben de biliyorum herhalde

- - - Ekleme - - -

neden istiyorum tüyoları çünkü facebook`ta Dizi haberleri ve tüyoları adlı sayfam vardır duymuşsundur herhalde orda dizilerin yeni bölümleriyle beni kandırmayacak ve beni yanıltmayacak kesin bilgiler ve kesin tüyolar elde edeceğim gizli sağlam kaynak arıyorumdur

vadiyle ilgili tüyoları bana versene bakalım neler varmış :d

sayfayı biliyorum başarılar :D

- - - Ekleme - - -

kardeş konu aç o şekilde bilgi alabilirsin belki