Araplara Özel 'Tuba Büyüküstün' Turu!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
38,269
Puanı
1,061

Bu aralar Atv'de yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün isminden faydalanmaya çalışan oteller, turlar düzenlemeye başladı.

İstanbul'daki oteller, Ortadoğu'dan Arap turistleri çekmek için "Tuba Büyüküstün Turu" ismi altında Bebek'teki set'e turlar düzenliyor. Tuba Büyüküstün'ün, Araplar tarafından en büyük ilgiyi gören isim olduğunu bilen oteller, ünlü oyuncuyu yakından görmek ve fotoğraf çektirmek gibi cazip teklifler sunuyor.

Ünlü oyuncunun hayranları zaman zaman Bebek trafiğinin kilitlenmesine neden oluyor. Fırsat buldukça fotoğraf çektirip imza dağıtan Büyüküstün, Araplar’dan gördüğü ilginin artık kendisini şaşırtmadığını, bu duruma alıştığını söylüyor.

Yapılan bu turlar, ünlü isimlerin de dikkatini çekmiş. İste Demet Akalın'ın tweeti;

haberi gördüm sabah delili olmayınca açmadım ay yapımın reklam haberlerinden biri daha

Ben Bakude bir defa gördüm hiç umrumda olmadı
yaklaşmadım bile

Tuba Büyüküstün farkı bende ne zaman Bebek'e gitsem arap turistlerin dizinin çekildiği yalının önünde fotoğraf çektirdiğine şahit oluyorum

ooo D.A yazdıysa AB bayaa artacaktır bu hafta

d.a. ab mi lo

bu arada bu haberi dizinin arapalrdaki başlangıç tarihi ile aynı güne gelmesi tamamen tesadüf sanırsam
Sen AB'yi sadece 20+ yaş ve en az uni okumuş prof. ve doç'lardan oluşuyor sanıyorsun ama değil

D.A gibi "Kroyum ama para bende"cileri unutuyorsun