Araplar Hangi Türk Dizisini Kopyaladı?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,686
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günler MBC Grubunun Muhteşem Yüzyıl'dan ilham alarak Saray Abdeen dizisini hazırladığını duyurmuştuk.

Bu sefer de İntikam dizisinden ilhamlanma haberleri geldi.Bir kadının entrikalarını ve intikam hikayesini anlatacak yeni dizinin afişinde ana kadın karakterin Beren Saat'in İntikam dizisinde kıyafetinin aynısını giymesi ve iki dizinin de intikam temalı olması tartışma konusu oldu.
fgdsd.png
BprPHcOCMAA20-8.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @dizi kolik @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @HachiKo @denizz19 @ABAY_06 @xBUGRAx @denizz19 @Harunnn60 @KayıpSehir

Bizdekide uyarlama olduğu için sorun yok ama böyle giderse yakında tüm iyi giden Türk dizilerini kendi oyuncularıyla yeniden çekecekler sanırım...

Resme bakınca Aşk-ı Memnu'luk sezdim:X
Bana da öyle geldi ama emin olamadım. :X

Başroldeki kızı çok aramışlar mı? :kiki:

Bizdekide uyarlama olduğu için sorun yok ama böyle giderse yakında tüm iyi giden Türk dizilerini kendi oyuncularıyla yeniden çekecekler sanırım...

Bana da öyle geldi ama emin olamadım. :X

Başroldeki kızı çok aramışlar mı? :kiki:
ben de pek anlamadım olayı başroldeki kadın bişiyin intikamını aliyimiş yükseliyimiş falan :X
Fazla içerik yok mu? Kadını ben de merak ettim:X Bi arap şarkıcı var ben o kadının şarkısını cok seviyorum:X Ona benzettim:X

Intikam arap dünyasını sarmış bakılınca🙂
Kıyafette çok güzel🙂

Valla Beren bin kat daha güzel fark olarak bunu görebiliyorum :D
İntikam muhteşemdi. Beren'im :(

Aşk-ı Memnu değil mi o :F
Bu arada İntikam orjinal Türk dizisi değil. Orjinali Revenge yani bizim dizimiz olarak sayamayız.

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919