Araplar Bu Çiftleri Unutamıyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
1HEIRi4iHAu2cZ4fg75sDgSe.jpg

Türk dizilerinin arap coğrafyasında yarattığı etki her geçen yıl giderek dahada güçleniyor.Her yıl yeni bir türk dizisinin yayınlandığı coğrafyada bazı diziler varki bu diziler ve bu dizilerin başrol kahramanları kolay kolay unutulmuyor.Bir arap fan sitesinin düzenlediği ankette en çok yakıştırılan star çiftler belirlendi.Oylamada en çok oyu alan çiftler ise Asi dizisinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım Aşk-ı Memnu dizisinin yasak aşıkları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ve ülkemizde de büyük bir etki yaratan Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy aldı

bu resmi paylaşmıştım ama oylamadan bahsetmiyordu neys emir-feriha garip durmuş ilk 3 e gitmeleri şaşırtıcı ::)

* Kıvanç Tatlıtuğ-Songül Öden (65.67)
* Murat Yıldırım-Nurgül Yeşilçay (18.83)
* Çağatay Ulusoy-Hazal Kaya (5.95)
* Engin Akyürek-Beren Saat (4.25)
* Halit Ergenç-Meryem Uzerli (1.67)
* Bülent İnal-Tuba Büyüküstün (0.76)
* Mete Horozoğlu-Farah Zeynep Abdullah (0.75)
* Kıvanç Tatlıtuğ-Beren Saat (0.74)
* Kenan İmirzalıoğlu-Cansu Dere (0.26%)

başka bir anket görüldüğü gibi sonuçalr çok farklı @Fks14 :)

- - - Ekleme - - -

başka bir anket dfinale kalanlar beren ve meryem :D
8693600477_351190121661071_2136353731_n.png

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün zaten bir çok oyuncuyla uyumlular dizilerde :)

En iyi uyum tek kelimeyle "Emir-Feriha"ydı bence. "Behlül-Bihter" uyumu da çok çok iyiydi tıpkı "Asi-Demir" gibi... :)

Emir ve Feriha Twitter'da ve Facebook'ta ne kadar konuşuluyordu, çok iyiydi ya o dönemler..
Fragmanı görmek için sabah akşam Show TV'yi açık bırakan izleyicisi bile vardı Adını Feriha Koydum'un. Hatta sırf bu yüzden ilgiyi üzerine çekmek için fragmanlar ilk kez dizifilm.com'da gösterilmeye başlanmıştı... :)

Beren & kıvanç
tuba & murat tamamda, hazalla çağatay unutulmayacak çidt filan değil.. Çoğu kişi hatırlamıyodur bile