Arap İzleyicinin En Çok Beğendiği 10 Türk Dizisi Belli Oldu!

Açıkçası 70i bende uçuk görüyorum eğer yaparlarsa müthiş bir başarı olur. Sanırım şimdiye kadar hiçbir türk dizisi o kadar ülkeye satılmadı. Ama ilk asamada 35i rahat bulacaktır. 3 sezon sonunda 60ı bulabilir. Yurtiçinde my'nin başarısını yakalayamasada yurtdışında yakalayacağını hatta geçebileceğini düşünüyorum.

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
Çok beklersin senaryosu çok iyi kıskanıyor. @harzemliişah :A
son cümlede ne demiş arkadaş @Çiğdem- :F neyse zaten artık her dizi satılıyor küçük gelin dizisi bile 50 ülkeye yaklaşmış diriliş de satılır 55e kadar yolu var bu sene sonuna kadar bence ilerisi anca satıldığı ülkelerde başarılı olursa satılır

Açıkçası 70i bende uçuk görüyorum eğer yaparlarsa müthiş bir başarı olur. Sanırım şimdiye kadar hiçbir türk dizisi o kadar ülkeye satılmadı. Ama ilk asamada 35i rahat bulacaktır. 3 sezon sonunda 60ı bulabilir. Yurtiçinde my'nin başarısını yakalayamasada yurtdışında yakalayacağını hatta geçebileceğini düşünüyorum.

My türkiyede sbt sistemi olduğu için çok yüksek reytingdi şimdiki sistemde olsa Diriliş gibi olurdu, geçecektir bencede yurdışında.

My türkiyede sbt sistemi olduğu için çok yüksek reytingdi şimdiki sistemde olsa Diriliş gibi olurdu, geçecektir bencede yurdışında.
Gerçekten su yeni reyting sisteminde tims'in amiral gemisi kösemin reytinginin ne olacağını çok merak ediyorum.

Kesin öyledir. :A Diriliş daha kaliteli bu sezon daha da belli edecek daha da çatlayacan reytingleride gayet iyi. :A Survivor bile 10 reytingi geçemedi birşey olduğunu kesin eskiden çok daha üstü alırdı. :A
survivor haftada 6-7 gün yayınlandı diriliş ya da paramparça 6-7 gün yayınlansa kaç alırdı acaba :F

muhteşem yüzyıl sitcom gibiydi ya full kadınlar üzerinden ilerledi tarihle pek alakası yoktu koskoca yüzlerce savaşa katılmış fetihler yapmış sultan süleyman ı saraydan çıkartmadılar 10 yıl 1 ay seferde geçirmiş sultan süleyman

muhteşem yüzyıl sitcom gibiydi ya full kadınlar üzerinden ilerledi tarihle pek alakası yoktu koskoca yüzlerce savaşa katılmış fetihler yapmış sultan süleyman ı saraydan çıkartmadılar 10 yıl 1 ay seferde geçirmiş sultan süleyman
kendinle çelişen mesajlar yazıyon sülo 46 yıl tahtta kalmış 10-11 yılı seferde yani %20-22 si seferde geçmiş taht süresinin :)))
ayrıca hürremin en büyük düşmanı pargalı ve mustafaydı :D son sezon zaten full erkekler üstünden gitti