Arap İzleyicinin En Çok Beğendiği 10 Türk Dizisi Belli Oldu!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Türk dizilerini ilgiyle izleyen Arap dünyasının en çok beğendiği 10 Türk dizisi belli oldu.

Arapların en çok beğendiği 10 Türk dizisi belli oldu, listede ilk sırada sürpriz bir dizi var.

İşte Arapların en çok beğendiği diziler ve Facebookdaki beğeni sayıları.

1)Yer Gök Aşk: 743 Bin
2)Aşk-ı Memnu: 638 Bin
3)Muhteşem Yüzyıl: 634 Bin
4)Kurtlar Vadisi Pusu: 511 Bin
5)Adını Feriha Koydum: 293 Bin
6)Öyle Bir Geçer Zaman Ki: 249 Bin
7)Fatmagül'ün Suçu Ne: 237 Bin
8)Kara Para Aşk: 128 Bin
9)Beni Affet: 121 Bin
10)Gönülçelen: 109 Bin
Yer-Gök-Aşk.jpg

Facebook olunca sonuçlar pek yanıltmıyor yoksa vadi birinci olurdu. Ama yer gök aşkın birinci olması bana tuhaf geldi.

Way YGA efsanesi tam Araplara göreymış.:D İlk sezon efsaneydi bu başarıyı hakediyor. Havva'nin teyze deyişi hala kulağımda.:bhr:

Aşkı Memnu 2. Olmuş. MY'ye kapak yapmış. :A

Efsane Aşk-ı Memnu 2. olmuş MY'yi geçmiş. :A @xemrexxx @sokak sanati
Way YGA efsanesi tam Araplara göreymış.:D İlk sezon efsaneydi bu başarıyı hakediyor. Havva'nin teyze deyişi hala kulağımda.:bhr:

Aşkı Memnu 2. Olmuş. MY'ye kapak yapmış. :A
my sosyal ergenik bir dizi değil ki uçsun 350 milyon izleyicisi var resmi sayfası 2 milyon küsür :D neyse ilk 7 dizi zaten en çok izlenen diziler araplar için tebrikler :D

Dur hele seneye bu listenin ilk sıralarına diriliş te gelecek

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.

Tebrikler Aşk-ı Memnu, Fatmagül, Feriha ve ÖBGZ'ye. :A

Yer Gök Aşk my'ye nanik yapmış helal olsun. :F

eninde sonunda hepsi satılacak bak sıla dizisi 2006 da bitti 9 yıl olmuş hala satılıyor :F
Açıkçası 70i bende uçuk görüyorum eğer yaparlarsa müthiş bir başarı olur. Sanırım şimdiye kadar hiçbir türk dizisi o kadar ülkeye satılmadı. Ama ilk asamada 35i rahat bulacaktır. 3 sezon sonunda 60ı bulabilir. Yurtiçinde my'nin başarısını yakalayamasada yurtdışında yakalayacağını hatta geçebileceğini düşünüyorum.

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.