Aramizda kalsin nasil baslar?

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
Bu Aksam PT1 de Star Tv nin güclü kadrosu ile yeni Dizisi Aramizda Kalsin basliyor. Dizinin karsisinda gecen sezonun en güclü Dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu ve Intikam olacak! Ayrica TRT1 in Total de en fazla izlenen Dizisi Zengin Kiz Fakir Oglan da bugün! Sizce Aramizda kalsin nasil bir baslangic yapacak?

jenerikle başlar aga :kiki:

vadinin özetinin yarısını alabilir belki

Pek umudum yok bu diziden. Tutmazsa Acun gelir yine perşembeye :kiki:

Çok iyi bir başlangıç yapamayacağını düşünüyorum. Böyle samimi işler son yıllarda ne yazık ki hakettiğini bulamıyor. Zaten zor bir günde. O yüzden Total de 3 buçuk 4 AB de 5 alır maksimum diye düşünüyorum.

Bu tahminimi akşam dizi başlar başlamaz yazmak istiyordum ama şimdi yazayım bence totalde daha iyi gidecek bu dizi ve ortalama 3,5 - 4 reytingle başlayacak.

İntikam'ın akıbeti nasıl olacak ona göre gider.Eğer İntikam Ab'de 1. olursa Aramızda kalsın 2. olabilir.
Ama Kurtlar vadisi'ni geçemezse dizi Ab'de 3. olur.:)

Total'de ilk 10'da olur.:)benim Hala Umudum var belki bu diziyi geçer Total'de.

bhu var vadi bittikten sonra 50 dakika daha yayınlanıcak onun şansı bosluktan ucması olabilir :)

İntikam'ın akıbeti nasıl olacak ona göre gider.Eğer İntikam Ab'de 1. olursa Aramızda kalsın 2. olabilir.
Ama Kurtlar vadisi'ni geçemezse dizi Ab'de 3. olur.:)

Total'de ilk 10'da olur.:)benim Hala Umudum var belki bu diziyi geçer Total'de.
ya sen hayal mi görüyon kardeş ya bikaç kez daha yzdın cevap yazmim yazmim diyorum ama tutamadım intikam daha vadinin özetiyle yarışamıyo ne 1.liğinden bahsediyon ab de dahil unut bunu intikam 1.aramızda kalsın 2.olacakmış Allah ım ya bu kadar da hayal fazla ama

vadi en çok izlenen dizi iken intikam 14.sırada haftalıkta biraz gerçekler üzerine yoğunlaşalım tmm hayaller bitti gerçekler yani kurtlar vadisi başladı

yarında vadi en az 12 alır özeti 6 alır intikam 3-4 aramızda kalsın 2-3 alır ikisinin toplamı vadinin özetiyle eşit olur açık ve net

Ben gittikçe merak ediyorum diziyi Hatta bu akşam Intikam'i izleyip Aramızda Kalsın'a bile zap yapabilirim:X Şeytan durtuyor @xemrexxx :A

Bilmem ama intikam'i geçerse şaşırmam:) Nete düştüğü an ****** tusuna acımasizca basicam:F

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

ya sen hayal mi görüyon kardeş ya bikaç kez daha yzdın cevap yazmim yazmim diyorum ama tutamadım intikam daha vadinin özetiyle yarışamıyo ne 1.liğinden bahsediyon ab de dahil unut bunu intikam 1.aramızda kalsın 2.olacakmış Allah ım ya bu kadar da hayal fazla ama

vadi en çok izlenen dizi iken intikam 14.sırada haftalıkta biraz gerçekler üzerine yoğunlaşalım tmm hayaller bitti gerçekler yani kurtlar vadisi başladı

yarında vadi en az 12 alır özeti 6 alır intikam 3-4 aramızda kalsın 2-3 alır ikisinin toplamı vadinin özetiyle eşit olur açık ve net

Sadece bir öngörüydü.benim öngörüm hayal falan değil.Bu akşam vadi ab'de geçilirse şaşırma.:)

Tahmini zor ama 4.5 5 başlasa ab'de iyi sayılır ab'de 3.5 4 ama zor birgünde başarılı olmasını isterim

Kadro güzel, İnşallah tutar bu dizi. :)

Binnur Kaya hatrına tekrarını seyrederim 1. bölümün. :)

İnşallah iyi başlar. Bugün benim için Aramızda Kalsın Günü olacak :) Gökçe yine döktürecek :)