- Reaksiyon puanı
- 14,599
- Puanı
- 1,060
Yok yeni gördüm ben soruyu valla korkardım ben
929 okunma olmuş an itibariyle canlar!tabiki korkarım,zaman kötü
Yok yeni gördüm ben soruyu valla korkardım ben
929 okunma olmuş an itibariyle canlar!tabiki korkarım,zaman kötü
engellerBayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?
engeller
hiç biri şu an4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
hiç biri şu an
bence bir süre evlenemeyecekler
EN BAŞTA 2'NİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER DESTEĞİNİZE, sonra diğer herkese tabii!tabiki korkarım,zaman kötü
EN BAŞTA 2'NİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER DESTEĞİNİZE, sonra diğer herkese tabii!
1010 OKUNMA OLMUŞ ŞU AN ROMANIMIN YENİ BÖLÜMÜ!
NE DEMEK YAEN BAŞTA 2'NİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER DESTEĞİNİZE, sonra diğer herkese tabii!
1010 OKUNMA OLMUŞ ŞU AN ROMANIMIN YENİ BÖLÜMÜ!
NE DEMEK YA
ve beni her daim cevapsız bırakmıyorsunuz bu bile emeğe ve işe saygıdır cansınız, ve sizle beraber birkaç kişi daha böyle..severek okuyoruz ne demek
ve beni her daim cevapsız bırakmıyorsunuz bu bile emeğe ve işe saygıdır cansınız, ve sizle beraber birkaç kişi daha böyle..🙄🙄
ben bana da böyle yapılmasını isterim o yüzden herkese hakettiği gibi davranmak tercihimve beni her daim cevapsız bırakmıyorsunuz bu bile emeğe ve işe saygıdır cansınız, ve sizle beraber birkaç kişi daha böyle..🙄🙄
engeller
hep birlikte olsun bu romanı hiç bırakmayın yeter bana, ben zaten elimden gelenin hep en iyisini yapıyorum sizler için.başarıların daim olsun
bırakıcağımı sanmıyorumhep birlikte olsun bu romanı hiç bırakmayın yeter bana, ben zaten elimden gelenin hep en iyisini yapıyorum sizler için.
Benim senaryoma bakmadıkları zaman 2013 te Sihirli annem i yazıyordum ama işte olmuyor diye hemen teslim olmuyordum benim okunmayan senaryom baya iyi gitti Bölüm ve sezon konusundaMAŞALLAH ŞU AN BİLE 6 MİSAFİR OKUYOR ROMANIMI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?