aslında daha değişik anlamda, bu dediğin de süper ama, neyse göreceksiniz zamanla ablacığım .Ben kızlardan biri olduğunu düşündüğümü dedim zaten
aslında daha değişik anlamda, bu dediğin de süper ama, neyse göreceksiniz zamanla ablacığım .romanın isminin çok anlamı var yani
yok o anlamda demedim, herkes olabilir A bu hikayede inan bana, neyse bu konuda çok spoiler olmaz bekleyinHımm daha değişik anlamada demek kızlardan biride olmayabilir o zaman
yok o anlamda demedim, herkes olabilir A bu hikayede inan bana, neyse bu konuda çok spoiler olmaz bekleyin
severim böyle iddiasını sürdüren kesin kızlardan biri diyen mesela süpersinHımm tmm ben yinede kızlardan biri olduğunu düşünmeye devam edeceğim
severim böyle iddiasını sürdüren kesin kızlardan biri diyen mesela süpersin
Bekliyoruz A açık verecek mi bakalım4.BÖLÜM 2.SAHNE ÇIKTI YİNE ÇOK YOĞUN İSTEK ÜZERİNE, SPOİLER'A TIKLA OKU!
Polis ''Tanıyor musunuz Rıza Bulut'u?'' der. Doğa'nın yüzü bir anda bembeyaz kesilir ve ''Tanımıyorum o dediğiniz kişiyi'' der ve telefonu kapatır. Mert, Doğa'nın suratının bembeyaz kesildiğini görür ve ona ''Ne oldu diye sorar?'' der. Doğa, Mert'e ''Bize bu mesajları yollayan kişi Rıza Bulut'muş'' der. Mert bir anda çok şaşırır ve Doğa'ya ''Ama o geçen yıl evinde ölü olarak bulunmuştu. O olamaz ki bu mesajları yollayan'' derken bir anda Doğa'nın telefonuna yeni bir mesaj daha gelir. Mesajı yollayan yine ''A'' denen kişidir.
Çiğdem sana da çok teşekkür ediyorum hep yorum yazdın beğendin bölümleri, emeğe saygın var mış çok çok sağol..Bekliyoruz A açık verecek mi bakalım
bakalım verecek mi ??Bekliyoruz A açık verecek mi bakalım
Aaa önemli değil cnm , gördükçe okur yorumlarım tabiÇiğdem sana da çok teşekkür ediyorum hep yorum yazdın beğendin bölümleri, emeğe saygın var mış çok çok sağol..
vericek illa ki hep böyle gitmez
olur
1521 okunma olmuş!Ben kızlardan biri olduğunu düşündüğümü dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?