Aramızdan Biri | İlk Bölüm | Haluk Eroğlu'dan..

Nasıl buldunuz?

• Çok güzel

Oy: 1 50.0%
  • İyi

Oy: 1 50.0%
  • Orta

Oy: 0 0.0%
  • Çok kötü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Pll'nin 130 bölümünüde izledim. Kızlar hiç bir zaman bu kadar samimi olmadı. İkincisi park çok yanlış mekan. Yinede eline sağlık.

Pll'nin 130 bölümünüde izledim. Kızlar hiç bir zaman bu kadar samimi olmadı. İkincisi park çok yanlış mekan. Yinede eline sağlık.

Birincisi bu PLL değil olacak diye de bir şey demedim.
İkincisi sağol.
Üçüncüsü daha hikaye yeni başladı sabret okudukça daha da iyi olacak.

Birincisi bu PLL değil olacak diye de bir şey demedim.
İkincisi sağol.
Üçüncüsü daha hikaye yeni başladı sabret okudukça daha da iyi olacak.
TKY Yorumlarında romanını yazıyorum demiştin yani pll olmuş oluyor. İkincisi kötü olmamış çok beğendim ama pll değil onu belirtmek istedim.

TKY Yorumlarında romanını yazıyorum demiştin yani pll olmuş oluyor. İkincisi kötü olmamış çok beğendim ama pll değil onu belirtmek istedim.
Romanını derken aynısını değil. AYNısını neden yazayım? bende bambaşka göreceksiniz ilerleyen bölümlerde inşalah..

Romanını derken aynısını değil. AYNısını neden yazayım? bende bambaşka göreceksiniz ilerleyen bölümlerde inşalah..

Bölümü bitirdim ve yorumumu yapayım. Öncelikle romanlarda olay olgusu diyaloğa göre ağır basar yani tasvir çok kullanmamışsın. Sen pll yapmadım diyorsun ama yinede iyi bir pll izleyicisin ve romanınıda okumuşsun. Yani olay olarak önünde çok fazla örnek var. Romanlarda karakter özellikleri belirtilir. Yani böyle 15 bölümde yazsan biz hangi kız hangisi ayırt etmemiz çok zor olur. Biraz daha düzenlemen gerek diye düşünüyorum.
İlk halindede Yiğit ölmüyordu öyle olabilirdi.

Ve merakımdan soracağım kızlar orjinalinde eskiden yaptığı kötülükler vardı burda beraber olmalarının amacı ne bir sonraki bölümdemi ekleyeceksin ?