- Reaksiyon puanı
- 14,615
- Puanı
- 1,060
Pll'nin 130 bölümünüde izledim. Kızlar hiç bir zaman bu kadar samimi olmadı. İkincisi park çok yanlış mekan. Yinede eline sağlık.
O kadar emek var sen bilirsin tabii neyse.Üzgünüm ama bu kadar yazıyı okuyamam
Bari biraz ayrık ayrık yazsaydın çok kalabalık ve göz yorucu o yüzden dedim benim gibi düşünen de çok olur.O kadar emek var sen bilirsin tabii neyse.
Ayrık ayrık kötü olur çok böyle iyi sağol yinede.Bari biraz ayrık ayrık yazsaydın çok kalabalık ve göz yorucu o yüzden dedim benim gibi düşünen de çok olur.
TKY Yorumlarında romanını yazıyorum demiştin yani pll olmuş oluyor. İkincisi kötü olmamış çok beğendim ama pll değil onu belirtmek istedim.
Birincisi bu PLL değil olacak diye de bir şey demedim. İkincisi sağol. Üçüncüsü daha hikaye yeni başladı sabret okudukça daha da iyi olacak.
Romanını derken aynısını değil. AYNısını neden yazayım? bende bambaşka göreceksiniz ilerleyen bölümlerde inşalah..TKY Yorumlarında romanını yazıyorum demiştin yani pll olmuş oluyor. İkincisi kötü olmamış çok beğendim ama pll değil onu belirtmek istedim.
Romanını derken aynısını değil. AYNısını neden yazayım? bende bambaşka göreceksiniz ilerleyen bölümlerde inşalah..