'Aramızdakiler' Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
'Aşkın Alfabesi', 'Aserat ile Forumun İçinden', 'Sevgi Çiçeği' ve 'Bir Aile' gibi sevilen yapımların mimarı olan E Yapım'dan gizem ve macerayı yeni bir dizi geliyor: Aramızdakiler.

Genel Özet:
Mississippi'de yine sıradan bir gün geçip giderken birkaç çevre eyaletten doğaüstü olayların yaşandığı ve tüm çocukların ortadan kaybolduğuna yönelik iddialar gelir. Akıllara durgunluk veren haberlerden bir süre önce çevre eyaletlerin, sonra da ülkenin tüm çocuklarının yok olduğu ortaya çıkar.

Tüm ülke kırmızı alarma geçerken devlete bağlı özel bir birimin yetkilileri ise olayı araştırmak ve bu tehlikenin tüm dünyayı ele geçirmemesi için harekete geçer. Carl Brolin'in önderliğinde toplanan ekip gün geçtikçe yeni ipuçlarına ulaşır, ancak herhangi bir sonuç elde edemezler. Umutlar kesilmişken bu olayların arkasında gizemli bir gücün yer aldığı ortaya çıkar...

Ana Karakterler:
Carol Brolin:
35 yaşındadır. Devlete bağlı C.H.I.L.D. biriminin baş yetkilisi. İdealist bir adamdır. Bu nedenle bu olayı kendisi için önemli bir mesele olarak görmektedir.

Rachel Johnson:
30 yaşındadır. C.H.I.L.D.'ın yetkililerinden biridir. Genç ve güzel bir kadındır. Silah kullanma konusunda ustadır.

Samuel Derrick: İlk başlarda tekinsiz davranışları nedeniyle olayların şüphelisi olarak görülmüştür, ancak gerçek ortaya çıktıktan sonra ekibe yardım etmeye karar vermiştir. Eskiden hapishanede yatmıştır.

Robin Stone: Ekibin şakacı üyesidir. Hayata farklı bir açıdan bakmayı sever, biraz uçarı bir yapısı vardır. Julie'ye ilgi duymaktadır, ama ona açılamamaktadır. Sporda, özellikle de yakın dövüş konusunda çok iyidir.

James Burnes: Ekibin teknik zekasıdır. Teknoloji ile arası oldukça iyidir, bu yüzden de olayların çözülmesinde önemli bir katkı sağlayacaktır.

Julie Caine: Ekibin üyelerinden biridir. Onun da biraz uçarı bir yapısı vardır, ancak iz sürme konusunda çok yeteneklidir. Robin ona ilgi duymaktadır.

Ellie Plummer: 'Kurtarıcılar' isimli sivil grubun üyelerinden biridir. Yeni oluşturduğu grubun duyulması için bu olayla yakından ilgilenmektedir.

Notlar:
  • Yardımcı karakterler ise dizi yayına başladığında ortaya çıkacaktır.
  • Yapım 13 bölüm olarak planlanmıştır, ancak olaylara ve görülen ilgiye göre birkaç bölüm daha uzatılabilir.
  • Dizide adı geçen tüm yerler, kişiler ve kurumlar tamamen kurmacadır.
ARAMIZDAKİLER
- YAKINDA -

@Çiğdem- @vadikızı @Tzira @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @dizi kolik @mrt-06 @sokak sanati @ozgur2113 @Yiğitt @harzemliişah @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad ve diğerleri...

Konusu güzel , bekliyorum.Ama 3.bölümden sonra takip edeceğim sonra çat diye bitiriyorsun olan bize oluyor :(

Buna benzer İnandırıcı yı yapmıştım ama senaryosunu ayarlayamıştım umarım sen ayarlarsın bekliyoruz. :A

vaay ilginçmiş. önceden yazda 13 bölüm rahatla benim yaptığım hataları yapma. :A